2021 kamış ve makine önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan msertans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç kimse makine önermedi 🙁 bu gidişle okuma aria 65 veya shimano fc 4000 nden birini alacağım var mı öneri boynu bükük kaldım 🙂
Boğazda fiyat performans açısından ryobi tt power 8000 veya Ryobi ap power 8000 veya ryobi fishing king 8000 modellerini çokça kullananlar var. Temiz ikinci el bulabilirsen bütçene uyabilir. Aria, ceymar vs gibi makineler boğaza zayıf kalır.

Mustafa öncelikle aramıza hoş geldin. Söz konusu boğaz olunca koşulları bilenlerin cevap yazmaması normal. Sen "arkadaşlar ormandan odun çekeceğim, hangi arabayı alayım ?" diye sormuşsun. Kimse de arabayla odun çekilmez. Traktör al demek istememiş ! Uzun süredir balık tutuyor olabilirsin ancak seçeneklerin uygun değil. Okuma dışındaki tercihleri zaten unut,200 gr kurşunu boş atsan, geri çekemezsin. Okumada daha önce kullananlarında belirttiği gibi yemliye uygun, ağır ve tork olarak ceymar 65 i bile yakalayaman bir model. Seçeneklerinde kurşun arkası çalışabileceğin bir model malesef yok. İkinci el alternatifler ve farklı modellerle yardımcı olacaklardır. Biraz sabırlı ol . Yada ,arabaya odun yükle.

Ömcelikle hoşbuldum 😀 Çok güzel yazılar gelmiş teşekkür ederim okuma surf 8 tarzında makineleri daha çok incelemeye başladım ryobi markasına hiç bakmamıştım şimdi onlarada göz gezdireceğim. Maksimum 1000TL ye kadar bir makine bakıyorum. Odun konusuna gelince odun yükleyemiyorum çünkü anlamadığım bir konu ve önerdiğim ürünler daha önceki ürünler gibi saçma çıkabilir. Bana daha çok ben bu ürünü kullanıyorum fiyatıda bu civarlarında tarzı öneriler gelirse çok sevinirim. Bütçemi zorlamak istiyorum ama batışımıda izleyemem umuyorum güzel ürün önerileri gelecektir beklemedeyim 😀 ryobiler içinde bi inceleme yapacağım 2.el bulabailirim belki

Bence fiyat yormayacaksa direk okuma surf 8k. Keşke o limitlere çıkabilsem de alabilsem. Ben kendme daha makul bir ikili yaptım. Dam steelpower 420 ile remixon x-pro surf 65. İndirime girmesini bekliyorum. 😁

Makine ile kamış kadar misina da mühim. Şimdi çok artı ve eksisi var ama ip mi misina mı? 🤷🏻‍♂️

Ömcelikle hoşbuldum Çok güzel yazılar gelmiş teşekkür ederim okuma surf 8 tarzında makineleri daha çok incelemeye başladım ryobi markasına hiç bakmamıştım şimdi onlarada göz gezdireceğim. Maksimum 1000TL ye kadar bir makine bakıyorum. Odun konusuna gelince odun yükleyemiyorum çünkü anlamadığım bir konu ve önerdiğim ürünler daha önceki ürünler gibi saçma çıkabilir. Bana daha çok ben bu ürünü kullanıyorum fiyatıda bu civarlarında tarzı öneriler gelirse çok sevinirim. Bütçemi zorlamak istiyorum ama batışımıda izleyemem umuyorum güzel ürün önerileri gelecektir beklemedeyim ryobiler içinde bi inceleme yapacağım 2.el bulabailirim belki

Shimano Socorro 8000pg bakabilirsin bütçenin Bi tık üstü ama makine sorununu çözer

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Enteresan tabi. Burda çoğu kişi ip misina ucuna da şok bağlıyor.

Back