Peki imkanım var alabilirim sence okuma surf 8k almak mantıklımıdırAbi merhaba shimanonun 4000 lik makinası spin için surf için uygun değil onun için aria 65 daha mantıklı
Peki imkanım var alabilirim sence okuma surf 8k almak mantıklımıdırAbi merhaba shimanonun 4000 lik makinası spin için surf için uygun değil onun için aria 65 daha mantıklı
Senin bu iki makina da boğaza uygun değil , bence tavsiye almadan acele etmeHiç kimse makine önermedi 🙁 bu gidişle okuma aria 65 veya shimano fc 4000 nden birini alacağım var mı öneri boynu bükük kaldım 🙂
Boğazda fiyat performans açısından ryobi tt power 8000 veya Ryobi ap power 8000 veya ryobi fishing king 8000 modellerini çokça kullananlar var. Temiz ikinci el bulabilirsen bütçene uyabilir. Aria, ceymar vs gibi makineler boğaza zayıf kalır.Hiç kimse makine önermedi 🙁 bu gidişle okuma aria 65 veya shimano fc 4000 nden birini alacağım var mı öneri boynu bükük kaldım 🙂
bu makina çok güzel öneririmPeki imkanım var alabilirim sence okuma surf 8k almak mantıklımıdır
Ömcelikle hoşbuldumÇok güzel yazılar gelmiş teşekkür ederim okuma surf 8 tarzında makineleri daha çok incelemeye başladım ryobi markasına hiç bakmamıştım şimdi onlarada göz gezdireceğim. Maksimum 1000TL ye kadar bir makine bakıyorum. Odun konusuna gelince odun yükleyemiyorum çünkü anlamadığım bir konu ve önerdiğim ürünler daha önceki ürünler gibi saçma çıkabilir. Bana daha çok ben bu ürünü kullanıyorum fiyatıda bu civarlarında tarzı öneriler gelirse çok sevinirim. Bütçemi zorlamak istiyorum ama batışımıda izleyemem umuyorum güzel ürün önerileri gelecektir beklemedeyim
ryobiler içinde bi inceleme yapacağım 2.el bulabailirim belki