2021 kamış ve makine önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan msertans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

msertans

Yeni Üye
Tepki
10
Ödül
5
Merhaba herkese,

Aranızda yeni biriyim öncelikle herkese selamlar. uzun zamandır balık tutan birisiyim ama hiç bu kadar detaylı bir inceleme gerçekleştirmemiştim. Detaylı inceleyince bu sayfanın bu konuda destekleri gözümü kamaştırdı desem yeridir. Bunun için şimdiden herkese çok teşekkür ederim. konumuza gelecek olursam ben bir kamış ve makine önerisi almak istiyorum balığı İstanbul Boğazında tutacağım boyum 1.90 ve gücümü pek kontrol edemeyen biriyim. Bundan dolayı kamış olarak 4.20 ve üzeri öneriler olursa çok sevinirim. bütçem 1000TL ama güzel önerilere göre 1200TL ye kadar esnetebilirim. benim incelemiş olduğum ürünlerin bazılarının linklerini bırakacağım sizde tavsiye ettiğiniz ürünleri bırakırsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
makine
(link)

(link)

(link)

(link)
kamış
(link)

önerileriniz benim için çok önemli teşekkürler

arkadaşlar 2. el bu fiyatlara ürün satan olursa onlarıda incelerim teşekkürler 🙂

Öneri alana kadar olta almayacağım diye karar kıldım ama elim ayağım titriyor 🙂

bugün ikinci el okuma salina 3 parça aldım dayanamadım tabi yine 🙂 gerçi forumda çok öneren vardı. fazla kullanılmamış tertemiz bir kamış. Makine önerilerinizi ciddi anlamda bekliyorum. hem bu konu başlığı altına bakacak çok insan olur diye düşünüyorum çünkü internet üzerinden araştırmalarda 2013 -2015 yazıları çıkıyor hep. bu başlık altında veya bu tarz farklı başlık altında yapacağınız yorumlar bizim için çok değerli olabiliyor göz ardı etmezseniz sevinirim. Eminim bir çok kişinin işine yaracaktır. teşekkürler şimdiden.

Bizim yerli sifir olta fiyatlarida kuru 8.60 da sabitledi galiba yuzde 25 e yaklasan dusus var dovizde ama bizim av bayilerinde dususu birak yukselmeye devam ediyor cok ilginc bir ulkeyiz gercekten...

fiyatlar can yakıyor orası bir gerçek 🙂 maalesef artınca zam var azalınca azalma yok Türkiye şartları yapacak bir şey yok. şimdi makine bulmam lazım işim biraz zor 🙂

Hiç kimse makine önermedi 🙁 bu gidişle okuma aria 65 veya shimano fc 4000 nden birini alacağım var mı öneri boynu bükük kaldım 🙂

Back