Shimano Socorro 8000pg bakabilirsin bütçenin Bi tık üstü ama makine sorununu çözer
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1400TL ler beni yoracaktır maalesef o kadar çıkamayabilirim.
Shimano Socorro 8000pg bakabilirsin bütçenin Bi tık üstü ama makine sorununu çözer
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Söz konusu İstanbul boğazı olunca işler değişiyor. Akıntı var. Kurşunun hızlı batması lazım. Haliyle misinanın ince olması gerekir ki akıntıdan daha az etkilensin. Yurt dışında İstanbul boğazı yok. Benzeri de yok.Yurt dışında surf te ip misina kullanmaz ve bende spin ve lrf hariç ip misina kullanmıyorum ve bence öyle olması gerekli
Okuma ceymar 65 veya 55, eğer 75-100-125 gr kurşun ile kullanacaksanız OK.Okuma ceymar fd cxt-65 veya 55 de fiyat sıkalama uyuyor yani kafamda bir şeyler canlanmaya başladı ama hala kararsızım yani ceymar cxt 55 alıp deneyimleyip iyice alıştıktan sonra makine yükseltmeye gidebilirim. İstanbul boğazı için cxt 55 kullanışlımıdır kullanan varsa söylebilir mi 🙂
Okuma ceymar 65 veya 55, eğer 75-100-125 gr kurşun ile kullanacaksanız OK.
Eğer yolum kolay ve yakınım her arızada üsküdara servise götürürüm diyorsanız OK.
Onun dışında bence ikinci el bile olsa sık sık servis istemiyecek bir makina bakın derim.
İstanbul boğazında tavsiye etmem.
Anadol araba ile off-road yapmak gibi bir şey.
Verdiğiniz listeye göre yürürsek ve aldığınız kamışa uyarsak. Surf 8k uygun. Ağırlığı diyorsanız. Yemlide beklemeli avda kullanacaksanız ağırlığı sorun olmaz. Sonuçta atıp yatıracaksınız. İş yapar.Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için hala almadım bekliyorum iyi bir makine önerisi gelecektir diye umudum var sıfır alacağım gibi duruyor taksit yapmam lazım. Ryobi 8000ler dendi okuma surf 8k öneren oldu ama ağırlığı beni korkutuyor shimano socorro 8000 dendi fiyatı 1400TL civarlarında oralara şu anlık çıkamıyorum. Şu anlık net bi karar vermedim ama dediğiniz gibi beni sürekli servise götürmeyecek bi makineyi tercih etmem en doğrusu olur. Öneriler beklemekteyim 😀
Shimano Socorro 6000 SW aldı arkadaşımız . Benimde yüksek torku ve düşük ağırlığıyla sevdiğim bir makina .Turdaki sarımı azdır ama nisbeten yormaz . Güle güle kullansın. Hep Rast gelsin.Verdiğiniz listeye göre yürürsek ve aldığınız kamışa uyarsak. Surf 8k uygun. Ağırlığı diyorsanız. Yemlide beklemeli avda kullanacaksanız ağırlığı sorun olmaz. Sonuçta atıp yatıracaksınız. İş yapar.
Yok çapari derseniz ağırlığı sebebi ile zorlar haliyle.
Boğazda kullanacağınız en az 7000-8000 lik bir makina olmalı. Mümkünse surf. O nedenle listenizdeki makinalar hafif ve güçsüz kalır. Zaten yazdıkları gibi spin makinası diğerleri.
Çaparide kullanıcam derseniz 5000-6000 kafa iyidir idare eder.
Yok kurşun arkası yapıcam diyorsanız tek bir makina öneririm Ryobi app power 8000. Salina üç parçayada uyar. İkinci el temiz bir tane olabilir.
Genel kullanıcam derseniz fishing king 6000-8000. Yada genel kullanımda (kullanmadım) okuma aria????
Yada garantili olsun yine derseniz okuma trio rex salt 60. Yemlide, çaparide olur.
Diğer ürünler verdiğiniz fiyat aralığının üstünde. Malum ekonomik şartlar ve piyasa şartlar fiyatlar tavan yaptı.
Teşekkür ederim bilgileriniz için sağ olsun Akif abi bayağı yardımcı oldu sağ olsun socorro 8000 tercih edecektim ama ağırlık beni fazla yorar hafif takım olsun kurşun arkası rahat çalışayım dedim sonunda socorro 6000 ini aldım bugün elime ulaşır yarında ilk denemelerimi yaparım ama öneri vermeye devam edilirse araştırma yapan insanlar için bi fikir oluşturur diye düşünüyorum. Makineyi deneyimledikten sonra yorumlarımı paylaşacağım.Verdiğiniz listeye göre yürürsek ve aldığınız kamışa uyarsak. Surf 8k uygun. Ağırlığı diyorsanız. Yemlide beklemeli avda kullanacaksanız ağırlığı sorun olmaz. Sonuçta atıp yatıracaksınız. İş yapar.
Yok çapari derseniz ağırlığı sebebi ile zorlar haliyle.
Boğazda kullanacağınız en az 7000-8000 lik bir makina olmalı. Mümkünse surf. O nedenle listenizdeki makinalar hafif ve güçsüz kalır. Zaten yazdıkları gibi spin makinası diğerleri.
Çaparide kullanıcam derseniz 5000-6000 kafa iyidir idare eder.
Yok kurşun arkası yapıcam diyorsanız tek bir makina öneririm Ryobi app power 8000. Salina üç parçayada uyar. İkinci el temiz bir tane olabilir.
Genel kullanıcam derseniz fishing king 6000-8000. Yada genel kullanımda (kullanmadım) okuma aria????
Yada garantili olsun yine derseniz okuma trio rex salt 60. Yemlide, çaparide olur.
Diğer ürünler verdiğiniz fiyat aralığının üstünde. Malum ekonomik şartlar ve piyasa şartlar fiyatlar tavan yaptı.