2023'ün İlk Levrek Raporu :-)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Levreko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Levreko

Daimi Üye
Tepki
3,271
Ödül
113
Merhaba arkadaşlar 2023 ün ilk günü levrek alamadım ama kısmet 3'üncü gününeymiş balıklar zokalı silikonla alındılar ikisi toplam 5,200 kg geldiler. Rapora reklamsız yazdım çünkü bazı insanlar amatör balıkçılıkla alakası yok reklam için balık avlayıp paylaşıyolar, yem kutusu, klipsi, kepçesi, livarı, kafa lambası, markalarını yazıyorlar, yakında avdayken giydikleri donunu çorabınıda paylaşacaklar. Arkadaşlar avın hikayesi yok çünkü hep aynı balığı defalarca tutunca hikayesi olmuyo artık 🙂 eskiden ilk başladığımda oluyodu o zamanları heyacanı başkaydı, ama levreğin heyecanı yine diğer balıklara göre başka çünkü hiç beklemediğin anda bazen umudunun tükendiği anda biniyor oltaya, diğeleri lüfer, barküda tiral gibi sürüyle gelip herşeye saldıran balıklar gibi olmuyor heyecanı onlar gibi tutma ihtimali yüksek değil çok ustada olsanız çok iyi sahte yemlerinizde, çok iyi olta takımınızda olsa, bazen su da balıkta olsa tutulmuyor levrek o yüzden yeni başlayan acemi arkadaşlar umutlarını tüketip vazgeçmesinler Levrek hiç beklemediğiniz anda alır sahtenizi 😎 herkese ras gele daha irileri güzelleri sizlerin sahtesinizi alsın 🙂

Dosyalar

• IMG_20230103_174955.jpg
    IMG_20230103_174955.jpg
    171.1 KB · Okunma: 221
  • IMG_20230103_175023.jpg
    IMG_20230103_175023.jpg
    78.7 KB · Okunma: 227
Son düzenleme:
Fatih ben her avda ilk Levrekte yaşadığım heyecanı yaşıyorum sırf kendim değil yanımda kim varsa ona da yaşatıyorum. İçindeki amatör ruh hiç ölmesin , her avın ilk av gibi olsun kardeşim.

Tebrik ederim. Heyecanın azalmasına sizin adınıza üzüldüm.
Rapor sadece takım bilgisi olmamalı. En azından hava nasıldı, rüzgar ne yöndendi, dalga var mıydı vs vs.
Meranın yapısı nasıldı, dere kenarı mıdır, taşlık mıdır, bu merayı neden seçtiniz gibi bilgiler olabilirdi.
Tabi ki nokta vermeyin ama en azından hangi ilde tutulmuş bu balıklar onu bilseydik iyi olurdu.
Yeni başlayanlar için bu raporlardaki bilgiler çok kıymetli.
Siz de belki ilk başladığınızda böyle raporlardan bir şeyler öğrenmişsinizdir diye düşünüyorum.
O yüzden bilgi paylaşmamak bencillik olur.

Back