23.01.2019 Lüfercikler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inan01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamlar forum ahalisi;

İki arkadaş çıktığımız bot üzeri at çek avında kısmetimize bu iki "Lüfercik" denk geldi =)

Balık dipte ve halen su üstü yemlere rağbet etmiyor. Hatta resmen yemin dibinden geçmesini bekliyor olacak ki iki balığı da maketleri attıktan hemen bir iki sarım sonrasında bindirdik.

Her zaman söylediğim gibi çok daha güzelleri oltanızı süslesin =)

Saygılar...

(link)
(link)
(link)
Maşallah.

Hocam ben bogazda sarikanat yakalayinca soyle bir etrafima bakiyorum goren varmi diye 🙂

Masallah cok guzel baliklar insallah birgun bizede nasip olur.

İnşallah hocam. Teşekkür ediyorum 🙂

Hocam hayallerimi gerçek yapıyorsun. İmrenerek takip ediyorum. Daha iyileri benim olsun inşalaaaaaaahhh

Çok teşekkür ediyorum. Hayalleriniz gerçek olsun inşallah 🙂

Balina yakalamışsın

Balinadan hallice 😛

İnan Kardeş merhaba.Tek kelimeyle bravo.Sizin gibi ustaların eline su dökemeyiz.Usta kolay olunmuyor.Kullanılan sahte markası ,modeli , rengi , ölçüsü ve gramajı da önemli rol oynuyor.Tabi ki ustalar orjinal sahteler kullanıyorlar genellikle.Trofe balıklarınızın daim olması dileklerimle.Herşey gönlünüzce olsun.Bursa'dan Adana'lı İnan Kardeşim'e kucak dolusu selamlar...ERCAN1977BURSA

Teşekkürler Ercan dostum 🙂 Selamlar saygılar...

Tebrikler 🙂

Teşekkürler 🙂

🙂

Tebrikler abi afiyet olsun.. Sen paslanmayım diye lüfercik tutuyorsun, ben takımı evde kurup çeviriyorum 😀 İşte bende nasibimi evde arıyorum demek ki 😀

😀 Yanlış mera 😀

Yenmez onlar:ckskc:,akdeniz lüferi,dandik balıklar😎,hem limit altı(benim vicdani limitime göre)😵çık .... biğenmedim😀😀😀

Fatih abimm 😀 😀

Back