23 Kasım Cumartesi Aft Vs. Cft

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Melih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Boğaza rapala atmaya gidelim..Sahte yüzdürelim 🙂

Boğaza rapala atmaya gidelim..Sahte yüzdürelim 🙂

Hmm olabilir 😀 aslında izmit taraflarına geçmiş balık diye haberler geliyo direk araçları ayarlayıp o taraflara gitmek varda neyse 😀 haftaiçi işten çıkabilirsem bi suadiyede deneme yapacam bakim o tarafta balık varsa o tarafa gidebiliriz ayarlayabilirsem kartal dragos taraflarına falan da gitmeye çalışacam sabah suyuna belki de kandilli tarafına giderim tabi işten çıkabilirsem 🙂

Hmm olabilir 😀 aslında izmit taraflarına geçmiş balık diye haberler geliyo direk araçları ayarlayıp o taraflara gitmek varda neyse 😀 haftaiçi işten çıkabilirsem bi suadiyede deneme yapacam bakim o tarafta balık varsa o tarafa gidebiliriz ayarlayabilirsem kartal dragos taraflarına falan da gitmeye çalışacam sabah suyuna belki de kandilli tarafına giderim tabi işten çıkabilirsem 🙂

Senin kafa gitmiş hacı bi karar ver ne yapacaksın 😀 Kandillide balık yok şu aralar kartal taraflarının pek verimli olduğunu düşünmüyorum . İzmit tarafı olabilir fakat suyunu bulmak lazım . Ama cumartesi kaçış yok yani..

Senin kafa gitmiş hacı bi karar ver ne yapacaksın 😀 Kandillide balık yok şu aralar kartal taraflarının pek verimli olduğunu düşünmüyorum . İzmit tarafı olabilir fakat suyunu bulmak lazım . Ama cumartesi kaçış yok yani..

Yok bu dediklerimden birini ben haftaiçi sabah suyu için yapacam 🙂 cumartesini ayarladım nere derseniz ok dir ama balığın çok az çıktığı biyer olmasın mis gibi hepimiz balık tutalım 🙂

🙂)) kani tazeledim levrekleri yedim bekliyorum can caazlarim bi aksilik olmazsa crayz fishing team bu kapismadan alninin aki ile cikicaktir da valla ben acemiyim daha lufer tutmadim hayatimda insallah nasip olur 🙂) dimi muammer abi ?

Sent from my iPhone using (link)

Herkese simdiden bol şanslar Sana güveniyoruz timsah senihcan timsah perşembe Aksamı ayarlayın kendinizi işimiz var

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese simdiden bol şanslar Sana güveniyoruz timsah senihcan timsah perşembe Aksamı ayarlayın kendinizi işimiz var

Antreman mi yapacaksiniz 🙂

Yok aramızda sır sana ne Kıskanç yine kıskandım dimi agzının suyu akıyo sil sil biz antrenmanı cannakalede yaptık hafta sonu

Biz sahada konuşuruz 😉 ama önce sizin kazanıp karşımıza gelmeniz gerek.😛😛😛
Senin hem sözün var sazı alacan önce eline.😀😀

seninde sözün var abi FENERBAHÇE forması sapkası giyip oyle tutucaksın balıgı
ufak bir hatırlatma yapıyım dedim
bu arada ufaklıgın dogum gunu kutlu olsun 🙂)

Muhtemelen fırında Timsah (İzzet) kardeşim yakında açar raporu.

abim valla kalemim cok kotu hem mera kesfinde bulunduk istiyen herkese yardımcı olabilicegimizi herkes biliyor yani..
spin atmayı sallamayı ve rapalaları ogrendım ( muammer abim murat abim senih kardesim zafer abim sizlerden ogrendım tesekkuru ayrıca bır borc bilirim ) o da sans a bala ufak 2 balık geldi sımdı olmazki eğitim idi sadece bu oyle hani gövde gosterisi fln da degil kimse yanlıs anlamasın bi sonraki canakkale avı ıcın yerlerımız ve yemlerımız belli oldu o zaman resımlı ve ayrıntılı anlatım muhakkak olucaktır herkese sevgiler saygılar

Back