29.06.2019 - Shore Jig Sabah Suyu Akya Avımız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inan01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inan01

Daimi Üye
Tepki
1,835
Ödül
103
Tekrar merhaba 🙂

Hafta içi yaptığımız plana uyarak sabah gün doğmadan, merada yerimizi aldık. Su biraz bulanıktı bu sefer. Bir çok yem denememize rağmen nazlı olan hayvanı kandıramadık. En son kendinden pek haz etmediğim bir renk olan Zebra Glow jigi; ki bir çok kişinin sevdiği, tercih ettiği bir yemdir, klipsin ucuna iliştirdim . Sonuç güzel bir Akya oldu 🙂

Hepinize çok daha güzelleri rast gelsin...

(link)
(link)

İnan Bey , fotoğraf çekimlerinizin güzelliği avlarinizla pekistirdiginizde kartpostal edası vermekte ve hayranlıkla tebrik ediyorum , şansınız daim olsun rastgele ☺️

Tekrar merhaba 🙂

Hafta içi yaptığımız plana uyarak sabah gün doğmadan, merada yerimizi aldık. Su biraz bulanıktı bu sefer. Bir çok yem denememize rağmen nazlı olan hayvanı kandıramadık. En son kendinden pek haz etmediğim bir renk olan Zebra Glow jigi; ki bir çok kişinin sevdiği, tercih ettiği bir yemdir, klipsin ucuna iliştirdim . Sonuç güzel bir Akya oldu 🙂

Hepinize çok daha güzelleri rast gelsin...

(link)
(link)
Bende tebrik ederim. Özel değilse bu fotoğrafları ne ile çekiyorsunuz?

Tebrikler güzel balık Rastgele

Teşekkür ediyorum 🙂 Rast gele

İnan Bey , fotoğraf çekimlerinizin güzelliği avlarinizla pekistirdiginizde kartpostal edası vermekte ve hayranlıkla tebrik ediyorum , şansınız daim olsun rastgele ☺️

Yaptığım iş her ne olursa olsun güzel olması için azami çaba sarf ediyorum. Bunlar ileride güzel anılar olarak kalacak 🙂 Çok teşekkür ediyorum. Rast gelsin

Bende tebrik ederim. Özel değilse bu fotoğrafları ne ile çekiyorsunuz?

Teşekkür ediyorum. Bu fotoları arkadaşımın iPhone X telefonu ile çektik. Tabi biraz da Instagram filtreleri kullandım; özgünlüğünden çok fazla ödün vermeden 🙂 Genel olarak da kendi telefonumu kullanıyorum (iPhone 5s)

Teşekkürler Kerem 🙂

Tebrikler yine güzel bir av

Teşekkürler. Rast gelsin 🙂

Tebrikler İnan. Yine konuşturmuşsun jigleri.

Bu sefer içlerinden biri konuştu sadece 😀 Teşekkür ediyorum

Tebrikler İnan
Çok güzel balık..

Teşekkürler Şeref abim 🙂

Tebrik ederim İnan abi efsanesin 🙂

Teşekkürler kardeşim 🙂 Henüz acemiyim 😀

Back