29.06.2019 - Shore Jig Sabah Suyu Akya Avımız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inan01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tekrar merhaba 🙂

Hafta içi yaptığımız plana uyarak sabah gün doğmadan, merada yerimizi aldık. Su biraz bulanıktı bu sefer. Bir çok yem denememize rağmen nazlı olan hayvanı kandıramadık. En son kendinden pek haz etmediğim bir renk olan Zebra Glow jigi; ki bir çok kişinin sevdiği, tercih ettiği bir yemdir, klipsin ucuna iliştirdim . Sonuç güzel bir Akya oldu 🙂

Hepinize çok daha güzelleri rast gelsin...

(link)
(link)

Yine Redbull içilmiş anlaşılan..... Yok ya ben çözdüm bu işi 😀😀😀
Maşallah... Gerçekten imrenerek takip ediyorum avlarını...

Yine Redbull içilmiş anlaşılan..... Yok ya ben çözdüm bu işi 😀😀😀
Maşallah... Gerçekten imrenerek takip ediyorum avlarını...
O zaman bekliyorum redbullu bir av raporu İlhan abi 😀 😀
Çok teşekkür ediyorum 🙂

İNAN,
İNANMIYORUM !👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Bi kereden bir şey olmaz😛😀😀😀

anbilivıbıl 😀
Şaka bir tarafa İnan avlarını biraz daha ayrıntılandırısan çok sevinirim. Deneyimlerinden çok fazla ders alabileceğimiz kişilerdensin. Şansın her daim yanında olsun

Şaka bir tarafa İnan avlarını biraz daha ayrıntılandırısan çok sevinirim. Deneyimlerinden çok fazla ders alabileceğimiz kişilerdensin. Şansın her daim yanında olsun

Açıkçası abim; marka reklamına girer diye çok fazla isim vermek istemiyorum. Soran olduğu müddetçe, en ince detayına kadar, yaptığım avlarla ilgili cevap vermek isterim seve seve 🙂

Aynı zamanda ilgi alakan için çok teşekkür ediyorum abim :hhhhhh: Bilmukabele

Tekrar merhaba 🙂

Hafta içi yaptığımız plana uyarak sabah gün doğmadan, merada yerimizi aldık. Su biraz bulanıktı bu sefer. Bir çok yem denememize rağmen nazlı olan hayvanı kandıramadık. En son kendinden pek haz etmediğim bir renk olan Zebra Glow jigi; ki bir çok kişinin sevdiği, tercih ettiği bir yemdir, klipsin ucuna iliştirdim . Sonuç güzel bir Akya oldu 🙂

Hepinize çok daha güzelleri rast gelsin...

(link)
(link)

Balığın renkleri muhteşem
Renklerdeki detayı çok güzel yakalamışsın
Çok keyifli bir av olmuş tebrikler aksiyonu mücadelesi gücü sonsuz gibi
Kısa sert jerke mi vurdu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkürler 🙂

Balığın renkleri muhteşem
Renklerdeki detayı çok güzel yakalamışsın
Çok keyifli bir av olmuş tebrikler aksiyonu mücadelesi gücü sonsuz gibi
Kısa sert jerke mi vurdu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkürler Murat abi 🙂 Atış yaptıktan sonra dibe inmesini bekleyip, yukarı doğru, kısa sert bir iki vuruş yapıp yemi bırakıyorum. Genellikle yem aşağı salınırken balık vuruş yapıyor. Geriye de tasma atmak kalıyor 🙂

Back