3 Boyutlu El Yapımı Sahtelerim

Teşekkür ederim. Fikirleriniz varsa öneri ve görüşlerinizi de almak isterim.

sinker-rector.jpg

Örneğin,bu jigi 3D printer ile yapıp onun onun alçıdan vb. malzemelerler yanlarda görünen kalıplarını çıkartabilirsiniz.Daha sonra önlemlerinizi alarak bu kalıplara erimiş kurşun dökerek jig haline getirebilisiniz.Ardından kaplama,boya vs ile bitirebilirsiniz.Aklıma gelmişken,kalamar sahtesi de yapsanız fena olmaz,normal sahtelere oranla daha az uğraştırır diye düşünüyorum.

Ben, Hamsi - Sardalya - İstavrit in 7 cm boyunda ve ağırlığı 5 gr ı geçmeyen lerinin bol aksiyonlu olanlarını yaparsanız,
kurşun arkası at - çek te kullanmak için talibim...
:tskler:
Hamsiyi bende merak ediyorum 🙂
aslında bire bir marmara hamsisi yapılsa gayet güzel olur bence 10-11 cm 15-20 gram ağırlığında
takipteyim, çok güzel çalışmalar tebrik ederim,
şu ana kadar yaptıklarınız da gerçekten harika

Hamsiyi bende merak ediyorum 🙂
aslında bire bir marmara hamsisi yapılsa gayet güzel olur bence 10-11 cm 15-20 gram ağırlığında
takipteyim, çok güzel çalışmalar tebrik ederim,
şu ana kadar yaptıklarınız da gerçekten harika

Marmara hamsisini bende yapmak istiyorum bahsettiğiniz ağırlıklarda olması için biraz daha ekleme yapmam lazım içine gagasız olarak mı daha iyi iş yapar?

Marmara hamsisini bende yapmak istiyorum bahsettiğiniz ağırlıklarda olması için biraz daha ekleme yapmam lazım içine gagasız olarak mı daha iyi iş yapar?
gagasız olursa daha ağır yapmak gerekebilir , Shimano Sea Sparrow gibi

hem jig hem sahte görünümlü birşey yapılabilir

ne güzel şeyler öğrendim gece gece aklımdakilerin gerçek oluşunu yapan birisinin olmasına çok aşırı sevindim tekrar tebrikler güzel avlarda kullanmak nasip olsun

Back