Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

3 Boyutlu El Yapımı Sahtelerim

firstmoon

Üye
Adı
ilkay
Kan Grubu
A Rh Pozitif

firstmoon

Üye
Adı
ilkay
Kan Grubu
A Rh Pozitif

firstmoon

Üye
Adı
ilkay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Elinize sağlık.
Ses durumu nasıl. Piyasadaki maket balıklara göre daha tok bir ses olacağını düşünüyorum.
ABS de daha tok ses alıyorken PLA da daha ince ses veriyor. Duvar kalınlığını da ayarlayarak sesi değiştirebiliyorsunuz bilyelerin konumu içerideki boşluğu vs. hepsi etkiliyor.

indianaconz

Aktif Üye
Adı
Reşat A.
Kan Grubu
A Rh Negatif
Görsel olarak gayet güzel olmuşlar,ürünlerinizin av başarıları da eklenirse ve fiyatı ekonomik olursa piyasası oluşur,elinize sağlık, kolay gelsin.( Tabii av başarısı için denizlerde balığın azalmasının sorun olmaktan çıkması gerekiyor. )

firstmoon

Üye
Adı
ilkay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Görsel olarak gayet güzel olmuşlar,ürünlerinizin av başarıları da eklenirse ve fiyatı ekonomik olursa piyasası oluşur,elinize sağlık, kolay gelsin.( Tabii av başarısı için denizlerde balığın azalmasının sorun olmaktan çıkması gerekiyor. )
Çok teşekkür ederim. Avciliklari ile ilgili videolar çekip yayınlamaya çalışacağım. Piyasası olursa fiyatını mutlaka makul tutarim

Hakks

Üye
Adı
Hakkı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrik ederim,birşeyler üretilmiş olması bile yeterli benim için,zamanla denemeler yapıldıkça geliştirilebilir.Yeni eklemeler yapılabilir.Benim de bayadır aklımda olan bir fikir var.Jig modelleri oluşturulup bunları negatif kalıp yapımında kullanabilirsiniz.Yapılan kalıplara kurşun dökerek jig üretebilirsiniz.Ben ahşap model yaparak yapmıştım fakat dengesi ve iki tarafını da eşit olarak yapmak biraz uğraştırıyor.Bence 3D yazıcı ile daha iyi olabilir.

firstmoon

Üye
Adı
ilkay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrik ederim,birşeyler üretilmiş olması bile yeterli benim için,zamanla denemeler yapıldıkça geliştirilebilir.Yeni eklemeler yapılabilir.Benim de bayadır aklımda olan bir fikir var.Jig modelleri oluşturulup bunları negatif kalıp yapımında kullanabilirsiniz.Yapılan kalıplara kurşun dökerek jig üretebilirsiniz.Ben ahşap model yaparak yapmıştım fakat dengesi ve iki tarafını da eşit olarak yapmak biraz uğraştırıyor.Bence 3D yazıcı ile daha iyi olabilir.
Teşekkür ederim. Fikirleriniz varsa öneri ve görüşlerinizi de almak isterim.