Çok teşekkür ederim. Bu akşam size mesaj olarak atarım bu mesaja da eklerim. Şuan yanımda yok..Tebrikler çok güzel. Zargana dubası dediğiniz nasıl bir şey? Resmi var mı?
Çok teşekkür ederim. Bu akşam size mesaj olarak atarım bu mesaja da eklerim. Şuan yanımda yok..Tebrikler çok güzel. Zargana dubası dediğiniz nasıl bir şey? Resmi var mı?
ABS de daha tok ses alıyorken PLA da daha ince ses veriyor. Duvar kalınlığını da ayarlayarak sesi değiştirebiliyorsunuz bilyelerin konumu içerideki boşluğu vs. hepsi etkiliyor.Elinize sağlık.
Ses durumu nasıl. Piyasadaki maket balıklara göre daha tok bir ses olacağını düşünüyorum.
Teşekkür ederim.Tebrik ederim mükemmel gerçekten
Çok teşekkür ederim. Avciliklari ile ilgili videolar çekip yayınlamaya çalışacağım. Piyasası olursa fiyatını mutlaka makul tutarimGörsel olarak gayet güzel olmuşlar,ürünlerinizin av başarıları da eklenirse ve fiyatı ekonomik olursa piyasası oluşur,elinize sağlık, kolay gelsin.( Tabii av başarısı için denizlerde balığın azalmasının sorun olmaktan çıkması gerekiyor. )
Elime ulaşsın ilk fırsatta dener reklamını yaparım 🙂Çok teşekkür ederim. Avciliklari ile ilgili videolar çekip yayınlamaya çalışacağım. Piyasası olursa fiyatını mutlaka makul tutarim
Teşekkür ederim. Fikirleriniz varsa öneri ve görüşlerinizi de almak isterim.Tebrik ederim,birşeyler üretilmiş olması bile yeterli benim için,zamanla denemeler yapıldıkça geliştirilebilir.Yeni eklemeler yapılabilir.Benim de bayadır aklımda olan bir fikir var.Jig modelleri oluşturulup bunları negatif kalıp yapımında kullanabilirsiniz.Yapılan kalıplara kurşun dökerek jig üretebilirsiniz.Ben ahşap model yaparak yapmıştım fakat dengesi ve iki tarafını da eşit olarak yapmak biraz uğraştırıyor.Bence 3D yazıcı ile daha iyi olabilir.