ozgurarslan
Daimi Üye
450 metrelik fiber tekne de neyin nesi dedim ben de 🙂)
kolay gelsin abi 😉
4.50 mt 🙂 🙂 🙂
paramız anca ona yetti...
Irgatlar uçuk fiyat gerçekten alternatif olarak en mantıklı bu tip makaralı motorlar görünüyor.Bilinler bilir izmir sanayilerinde meşhur el yapımı asansörler vardır bu tip motorlarla yapılmış.Ayrıca tekstil sektörü de depo v.s gibi alanlara mal yukleme de bu tip motorları kullanır.İnşaat da eski tip beton dökümünde yüksek katlara tuğla ve beton taşıma için de değişik versiyonu kullanıldı yıllarca.Umarım bu motorlardan kullanıp memmun kalıp söyleyen birisi çıkar .Netlft piyasa da tutulan bir marka benim bildiğim.Aynı şekil de kl markası da akyazı da olması gerek fabrikası kl de kaynak sektöründe tutulan makinelere sahiptir
Of road araçlar hangisini kullanıyormuş ben de merak ettim az araştırayım onlar da bilirsiniz önlerinde öyle bişey kullanıyor.
Taş fabrikasında kullandığımız 2 ton kapasiteli olana baktım gerçekten pahalıymış 🙂 (link)
of road araçların kullandığı 2000 tl civarında 🙂
ben de mimar olduğum için inşaatlarda kullanılanları biliyorum. o da düşey çektirme.
netlift'in araçlar diye bölümü var akülü kullanılanlar. kodunu yukarıda yazdım.
300 tl civarında olmazsa alamam. o bile lüks de sağlığımı düşünüyorum. aksi takdirde tekneyi suda bırakıp (dubaya bağlayıp), suya girip almam lazım...
Karaköy balık pazarının arkasında KURT diye bir dükkan olacak büyük ihtimal birşeyler bulursunuz biz kaldıraç yaptığımızda makarayı oradan almıştık.
teşekkürler. perşembe pazarını kastediyorsun furkan. zaten ne varsa orada var. netlift'in bayisi de orada imiş. oraya gitsem çözülecek bu iş de, bir şeyler bilip gideyim. bir manka model aklımda olsun istiyorum. orada adamın kafası karışıyor, ne satsalar alacak hale geliyorsun. 🙂
gereğinden büyük ya da işe yaramayan bir şey almayayım, nokta atışı yapayım istiyorum.
ilgilenenlere ve ilgilenecek olanlara teşekkürler...
satılık ilanlarında olduğu gibi yapayım bari. -KONU GÜNCELDİR-
rastgele...