5.2 kilo çekerli klips mi? 11 kilo çeker misina ucunda solid daire mi?

Geblooooo

Yeni Üye
Tepki
35
Ödül
15
Şok misinamın ucuna Fujin 5.2kg çekerli klips mi bağlamalıyım yoksa şok misinamın ucuna direk solid daire bağlayıp mı kullanayım. 2-12 atarlı karmışım ile 5-10 gram arası sahte yemler kullanacağım. Klips çıkar tak için tabiki daha iyi ama beni biraz endişelendirdi. Klipsi patlatabilecek balıkların vurma ihtimali nedir? Sahtelerimi ilk günden kaybetmek istemem.

Klips kullanmak tabi ki daha mantikli.. 5.2 kg’yi kucumsemeyin, oyle bir derdiniz varsa farkli markalarin kucuk ve guclu cekerli klipsleri var onlari kullanin.. ben owner p-20 kullaniyorum.. kucukleri bile ceker degeri olarak baya yuksek.. savage gear ve bkk’de bakabilirsiniz..

Meranızın yapısını bilmiyorum ama klips genelde daha pratik bir çözüm olacaktır.

Kendinize şu soruyu sorun.

1 kg üstü balığı bile sudan kaldırması riskli ve muhtemelen 4kg üstü bir balıkla mücadele ihtimali zayıf olan bir takıma ne kadar klips kullanmalıyım?

Elbette lrf ile 8 kg balık yakalayanlar olmuştur ama biz en ideal ve ihtimali yüksek senaryoyu baz almalıyız.

sizin takımınız için 5kg çekeri olan klips yeterlidir.Klips alırken ben olsam bkk gibi kalitesini ortaya koymuş bir marka tercih ederdim.

ucuz olsun dersen savage gear.

Back