650 Tacar alinir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bledax
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@(link)

Maille sordum. Muhtemelen taşıdılar ama adreslerini değiştirmediler. (Web Sitesinde)

Tacar 6,50 benimde çok beğendiğim bir kalıp, firma olarak da kalitelidir diye düşünüyorum duyduklarımdan. Fakat tekne alım aşamasında aile ile de kullanım yapacağımdan bir kez bakıp vazgeçtim. Arka havuzluk dar, hareket etmek sıkıntılı. Biz daha çok aile ile gezme çok az balık olarak kullanacağımız için eledik Tacar 6,50 yi. 2014 Rota 6,60 aldım. Arka kısım oldukça geniş. Yanmar'ın dolabı masa olarak kullanılıyor 6 kişi çok rahat yemek yiyebiliyoruz. Mutfak kısmı da havuzluğa dahil olduğu için hanım da memnun kaldı. Kalite olarak birşey demiyorum. Rota belli zaten. Ama hangi tekne olursa olsun hepsinde eliniz hep teknenin üzerinde olmak zorunda. Sürekli bakım istiyor tekne işi.

@(link)

Rota 6.6 zaten efsaneleşmiş durumda. Ben onu değerlendiremedim çünkü hızının çok düşük olduğundan bahsediliyor ve güçlü motor öneriliyor, bu konuda sizin deneyiminiz nedir?

Tacar'ında arka kısmı benzer. Ama sandık daha mı küçük acaba Rota'nın?

Aslında bu konuda en başarılı Rakser ama oda 1 ton. Kendileri tekneyi alıp, taşıma ve bakım hizmetleri varmış. Ama nasıl bir hizmet bedeli var bilmiyorum. Bu arada Tacar'da ön kısım güneşlenme alanına Taek kaplama yapıp, orayı da kullanmak istiyorum aslında.

Birde Rota şuan 0 olarak alınabiliyor mu, üretiliyor mu?

@StratoS
Rota yı 29hp Yanmar motorla kullanıyorum. 2000-2500 devirde 5-6 knt hız yapıyor. Evet yavaş bir tekne, ama bende çok usta bir denizci olmadığım içi şimdilik yetiyor. Yenifoça eskifoça arası geziyorum. Geçtiğimiz haftasonu Yenifoça-Çandarlı-Denizköy-Bademli-Yenifoça rotasını bitirdim. 20 litre mazot tüketmedim toplamda.
Rota sıfır olarak üretilmiyor, fakat çok benzer olarak Neta üretiliyor. İnternetten bakabilirsiniz. Neta da dıştan takma motoru teknenin arkasına konan bir platforma monte ediyorlar, arka havuzluk bu boylardaki teknelerin hepsinden geniş oluyor. Rota'nın da arka kısmı tacardan oldukça büyük bu arada.

@StratoS
Arka havuzluğu tam çekmemişim ama fikir olması açısından yukarıdaki fotoyu ekledim. Tacardan büyük kesinlikle arka kısım.

@(link)

Usta şöyle, Neta tekneye baktım. 1.8 ton diyor ağırlık. Zaten yavaş gitmesini de bu ağırlık açıklıyor. Ama ben mümkün değil 1.8 ton tekneyi romörke arkadaşlarımla bile çekemem. Yani senin gibi sabit bir yer bulmam lazım.

Birde 29 hp yanmara çıktığımda kabaca 8-9.000 TL fiyat artıyor. Son olarak firma İstanbul sanırım. Ben İzmir'de başım sıkıştığında yardım alabileceğim bir firma istiyorum.

Aslında senin önerilerinle en anlamlı Rakser duruyor. Tacar olmazsa onu düşünüp, şu bahsettikleri hizmeti de alıp kullanabilirim sanırım.

Tacar ile donanımları hemen hemen aynı. Fiyatı da hemen hemen aynı rakama geliyor. (21 HP içten Yanmar ile)

(link)

Satış sonrası servis ve hizmetler
Müşterilerimizin teknelerine satış sonrasında, istedikleri taktirde denizden çıkarılıp alt temizliği, zımpara, zehirli astarı ve zehirli boyası uygulaması yapılmaktadır.

Uzman teknisyenlerimiz ve uzman şöförlerimizle donanımlı, yedek parça, ekipman taşıyan şirket minibüslerimizle ve teknelerimize özel üretilmiş römorklarımızla mümkün olan her yerde yardım, servis, bakım, onarım, yenileme ve sigortalı taşıma, nakletme hizmeti verilmektedir.

Müşterilerimizin teknelerine kendi tesislerimizde güvenli ve sigortalı kışlama, konaklama imkanı sunulmaktadır.

İşyerimizde tekne refit hizmeti (tekne tamir,tadilat,yenileme hizmeti verilebilmektedir.,Refit (tamir ,tadilat,yenileme) .

product_gallery_2019-05-19_12-01-29-730x400.jpg

product_gallery_2019-05-19_11-54-56.jpg

product_gallery_2019-05-19_12-32-22.jpg

product_gallery_2019-05-19_12-13-16.jpg

product_gallery_2019-05-19_12-43-39.jpg

@(link)

Aaa İzmir'mi İstanbul biliyordum...

Tamam ona da bakayım... Ama şu ağırlık 🙁

Rakser nasıl?

@(link)

Aaa İzmir'mi İstanbul biliyordum...

Tamam ona da bakayım... Ama şu ağırlık 🙁

Rakser nasıl?

Rakser fena görünmüyor, canlı görmek gerek.
1 ay önce yenifoça'da balıkçı barınağının içinde satılık Tacar 6.50 vardı, yeriyle 🙂

Back