@(link)
Usta şöyle, Neta tekneye baktım. 1.8 ton diyor ağırlık. Zaten yavaş gitmesini de bu ağırlık açıklıyor. Ama ben mümkün değil 1.8 ton tekneyi romörke arkadaşlarımla bile çekemem. Yani senin gibi sabit bir yer bulmam lazım.
Birde 29 hp yanmara çıktığımda kabaca 8-9.000 TL fiyat artıyor. Son olarak firma İstanbul sanırım. Ben İzmir'de başım sıkıştığında yardım alabileceğim bir firma istiyorum.
Aslında senin önerilerinle en anlamlı Rakser duruyor. Tacar olmazsa onu düşünüp, şu bahsettikleri hizmeti de alıp kullanabilirim sanırım.
Tacar ile donanımları hemen hemen aynı. Fiyatı da hemen hemen aynı rakama geliyor. (21 HP içten Yanmar ile)
(link)
Satış sonrası servis ve hizmetler
Müşterilerimizin teknelerine satış sonrasında, istedikleri taktirde denizden çıkarılıp alt temizliği, zımpara, zehirli astarı ve zehirli boyası uygulaması yapılmaktadır.
Uzman teknisyenlerimiz ve uzman şöförlerimizle donanımlı, yedek parça, ekipman taşıyan şirket minibüslerimizle ve teknelerimize özel üretilmiş römorklarımızla mümkün olan her yerde yardım, servis, bakım, onarım, yenileme ve sigortalı taşıma, nakletme hizmeti verilmektedir.
Müşterilerimizin teknelerine kendi tesislerimizde güvenli ve sigortalı kışlama, konaklama imkanı sunulmaktadır.
İşyerimizde tekne refit hizmeti (tekne tamir,tadilat,yenileme hizmeti verilebilmektedir.,Refit (tamir ,tadilat,yenileme) .