Exceler i arastirdim baya ama deniz suyuna sikintili olarak yorum gormemistim ilk defa sizden duydumExceler lt tatli suya yönelik.. Fuego lt olabilir.. Nasci olabilir.. Okuma helios sx 20 lik olabilir..
Ceymar10 da ağır sarımda cikarttiği bi ses var o beni cok rahatsiz etti o yuzden soğudum okuma markasindanceymarda ne sorun yaşadınız?
Bi çok makine var tatli suya yönelik.. Bende kendi sitesinde gördüm.. Tuzlu suya yönelik makineler bile gerekli temizlik bakım yapılmadığı taktirde sknti verebiliyor.. Exceler lt alsaniz bile avdan sonra gerekloli temizlik bakım yaptiktan sonra sknti olmaz..Exceler i arastirdim baya ama deniz suyuna sikintili olarak yorum gormemistim ilk defa sizden duydum
Kendi sitesinde mi yaziyor hocam tatli suya yönelik olduğuBi çok makine var tatli suya yönelik.. Bende kendi sitesinde gördüm.. Tuzlu suya yönelik makineler bile gerekli temizlik bakım yapılmadığı taktirde sknti verebiliyor.. Exceler lt alsaniz bile avdan sonra gerekloli temizlik bakım yaptiktan sonra sknti olmaz..
Evet.. Ama fazla takılmayın.. Her avdan sonra misina rulmanini temizleyip yagladiktan sonra genel anlamda fazla sknti olmaz..Kendi sitesinde mi yaziyor hocam tatli suya yönelik olduğu
Evet.. Ama fazla takılmayın.. Her avdan sonra misina rulmanini temizleyip yagladiktan sonra genel anlamda fazla sknti olmaz..