8 mayıs pazar günü pendik veterinerlik eşkina denemesi organizasyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iskorpitx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iskorpitx

Üye
Tepki
0
Ödül
11
merhaba arkadaşlar bu hafta sonu eşkina denemesine ne dersiniz....

Selam Samet,

Bize çok yakın bir bölge orası. Daha önce denedin mi? Verimli bir bölgemi orası.

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza sanırım pendik kartal civarından çok arkadaş var burda sanırım bende pendikliyim sohbetlerinize katılmak isterim

eşkinayı ben genelde pendik burnunda ada tetislerinin önünden veya kum deposunun ordan avlıyorum daha önce veterinerliğin önünüü hiç denemedim geçen hafta 3 gece çıktım eşkinaya ama iskorpit ve gelincikten başka birşey alamadım şu anda şehir dışında olmasam bende cumartesi akşamı sizinle eşkina organizasyonun da bulunmak isterdim herkese rasgele

merhaba arkadaşlar bu hafta sonu eşkina denemesine ne dersiniz....

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza sanırım pendik kartal civarından çok arkadaş var burda sanırım bende pendikliyim sohbetlerinize katılmak isterim

Merhaba arkadaşlar,aramıza hoş geldiniz.

Sanırım 8 mayıs pazar'a denk geliyor,pazar günü organizasyon var büyük olasılıkla iptal olmazsa.

Katılmak isteyen arkadaşlar buaradan heberleşip deneme yapmanızda fayda var,ancak yanınızda boru kurdu veya teke mutlaka götürün.

hoşbulduk abi ben teke kullanıyorum hep bu hafta sonu şehir dışında olacağım için org. katılamayacağım ama bende nasip olursa çarşamba akşamı bir yoklarım

slm bende pendikden şuan pendik kartal civarı istavrit var

Pendik'ten bayağı arkadaş varmış 🙂

Bir ara toplanıp çay içelim.

Back