8 mayıs pazar günü pendik veterinerlik eşkina denemesi organizasyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iskorpitx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ARKADAŞLAR BEN PAZAR GÜNÜ ÖMERLİYE BALIK A GİTTİM ORTAM SESSİZDİ FAKAT CUMARTESİ ÖĞLEN 12 ,1 SAATLERİ ARASI 12 KG AYNALI ALINMIŞ 5 VE 3.77 KG SARI SAZAN 3 BÜYÜK BALIK TUTMUŞ TEKİN ABİ RESİMLERİ ELİNDE GERCEKTEN HELAL OLSUN TEKİN ABİME BURADAN TEKRAR BAŞARILARINI DİLİYOR VE RASGELSİN DİYORUM BÜYÜK AVCI TEKİN ABİ EN KISA ZAMANDA SENİDE BEKLİYORUZ SERDAR

Arkadaşlar sirkülere göre bu bölgede 15 Mart - 15 Haziran arası sazan avı yasak diye biliyorum. Siz de sirküleri bir kontrol edin isterseniz.🙁

normalde baraj zaten yasak jandarma koymuyor fakat kalabalığa birşey diyemiyor hem tutulan balıklarda havyar cıkmadı

sabahattin abi bende koceli derbentte çalışıyorum odereyi iyi bilirim limit denen birşey o küçüçük turnalara a cıyorum ama bişey diyemiyorsun işte

Evet orada da 40 cm altı turnaları katlediyorlar. Üstelik 1 Nisan dan önce sezon başlamadan. Tamam birşey diyemiyoruz belki ama en azından biz uyalım kurallara elimizden geldiğince uyaralım. Burda da sirküler dışı avları reklam edeceğimize kınayalım dimi. 🙁

Evet orada da 40 cm altı turnaları katlediyorlar. Üstelik 1 Nisan dan önce sezon başlamadan. Tamam birşey diyemiyoruz belki ama en azından biz uyalım kurallara elimizden geldiğince uyaralım. Burda da sirküler dışı avları reklam edeceğimize kınayalım dimi. 🙁

evet haklısın sabahattin abi

sürkülere uyalım ve uymayanları uyaralım yoksa onlardan farkımız kalmaz

Herkese Merhaba
Ben de bugün itibariyle aranıza amatör ötesi amatör olarak katıldım. Siz ustalardan çok şey öğreneceğim muhakkak. Bu tür organizasyonlara katılımda hangi tür takım ve yem hazırlanması gerektiğini de belirtirsek ( kusura bakmayın acemilik işte) ona göre hazırlık yapmamız daha kolay olur düşüncesindeyim

Back