Ağır Kurşun Atış Ve Sağlık Problemleri

2 ya da 3 kere kurşun arkası yapmışımdır hatta hatırlıyorum bazen attıktan sonra sararken inşallah balık binmez dediğimi de hatırlıyorum bir yerden sonra ama atmış bulunuyorum 😀 uzun zamandır yapmıyorum. eskiden ekipmanlar da kötüydü kamış ağırdı, makine dandikti. şimdi bakıyorum bu işe ciddi derecede para bağlayanlar var. zaman zaman acaba denesem mi desem de sonradan bir üşengeçlik geliyor 🙂

2 ya da 3 kere kurşun arkası yapmışımdır hatta hatırlıyorum bazen attıktan sonra sararken inşallah balık binmez dediğimi de hatırlıyorum bir yerden sonra ama atmış bulunuyorum 😀 uzun zamandır yapmıyorum. eskiden ekipmanlar da kötüydü kamış ağırdı, makine dandikti. şimdi bakıyorum bu işe ciddi derecede para bağlayanlar var. zaman zaman acaba denesem mi desem de sonradan bir üşengeçlik geliyor 🙂

Zevk tercih meselesi tamamen yalnız şu bir gerçekki istanbulda boğazda balığı yakalatan yegane garanti sistem kurşun arkası. Bendede spin var , lrf var fakat spin olayının gece olması yada sabah çok erken ve istanbulda ihtimalin düşük olması bizi kurşun arkacı yapıyor 🙂 ( gündüz vaktini değerlendirelim istediğimiz için )

Kurşun arkası atışlarımda önce yakına atış ve daha hafif hareketler ile başlıyorum. İlk 10 atışım ısınma amaçlı daha yakına düşüyor. 7. ya da 10. atıştan sonra kasları zorlamaya başlıyorum.

Kurşun arkası çalışanlar için plank hareketi öneririm. Her gün 3 set başlangıçta 10 - 15 saniye, sonrasında 20 saniye yeterli olur. Bu bel, karın ve bacak kaslarınızı güçlendirir. Ayrıca çok zaman harcamazsınız.
Bende bel fıtığı var. Geçen sene ameliyat olmadan büyük bir iğne ile 6 noktadan iğne yaptılar. Ama kurşun arkasından vazgeçemedim. Sadece decathlon'dan bel kemeri aldım. Ağırlık çalışanlar için olanlardan. Bunu sarıp balığa gidiyorum. 10 saat kaldığım oldu çok problem yaşamadım.
ürün linki alttadır:
(link)

Back