Balıkdelisi5914
Yeni Üye
Merhabalar, fujin salty ruger, savage gear ccs 05,7 , favorite whitebird 1 7, shimano vengeance 0.5 7 kamışlar arasında kararsız kaldım kullanan arkadaşların yorumlarını paylaşmalarını rica ediyorum Saygılarımla
Hocam marmara da istavrit için kullanmak istiyorum sığ bir mera avlak yerim. Favorite White bird ün 0.5 7 kamışı ile ccs 05 7 arasında kaldım makine olarak da ceymar ctx 10 düşünüyorum hocamSeçimlerin arasında aksiyon hızı, solid uç ve hissiyat olarak Aji disiplinine en yakın kamışın savage gear ccs 0.5-7 olduğuna eminim. Ancak ihtiyacın olanın ve merana uygun kamışın aji olup olmadığına emin değilim.
CCS de indirim günlerini kaçırma.Hocam marmara da istavrit için kullanmak istiyorum sığ bir mera avlak yerim. Favorite White bird ün 0.5 7 kamışı ile ccs 05 7 arasında kaldım makine olarak da ceymar ctx 10 düşünüyorum hocam
CCS de indirim günlerini kaçırma.
Hocam marmara da istavrit için kullanmak istiyorum sığ bir mera avlak yerim. Favorite White bird ün 0.5 7 kamışı ile ccs 05 7 arasında kaldım makine olarak da ceymar ctx 10 düşünüyorum hocam
Kalmışlar hakkında yorum yapmayacağım ama LRF'de Ceymar 10 0.06 ip misina ile kullanıyorum ve oldukça memnunum. Hem hafif hem de fiyat performans açısından başarılı. Gerçek aji kamışlar ülkemizde malesef çok sınırlı ve pahalı.Hocam marmara da istavrit için kullanmak istiyorum sığ bir mera avlak yerim. Favorite White bird ün 0.5 7 kamışı ile ccs 05 7 arasında kaldım makine olarak da ceymar ctx 10 düşünüyorum hocam