Aksiyon Kamera?? (xioami Yi 4k)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan taskin90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

taskin90

Aktif Üye
Tepki
152
Ödül
53
Merhaba arkadaşlar gittiğım balık avlarını ve ekstra tatil durumunda su alti cekimleri için bir aksiyon kamera almaya karar verdim. Bütcem dogrultusunda xiaomi yi 4k kamerayı buldum ikinci el temiz durumda. Kamera hakkinda fikri olan yardimci olabilecek ya da farkli alternatifler sunabilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım olduğümdan mutlaka forumda kullanan bilen vardır diyerek başlığı açtım. Yardımcı olacak arkadaşlara simdiden tesekkur ederim

Diğerlerini kullanmadım ama gopro almanı tavsiye ederim görüntü kalitesi çok iyi.

gopro 3+ ım var en en düşük seviyede bile çok kaliteli çekimleri var.

Merhaba arkadaşlar gittiğım balık avlarını ve ekstra tatil durumunda su alti cekimleri için bir aksiyon kamera almaya karar verdim. Bütcem dogrultusunda xiaomi yi 4k kamerayı buldum ikinci el temiz durumda. Kamera hakkinda fikri olan yardimci olabilecek ya da farkli alternatifler sunabilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım olduğümdan mutlaka forumda kullanan bilen vardır diyerek başlığı açtım. Yardımcı olacak arkadaşlara simdiden tesekkur ederim
(link)

Diğerlerini kullanmadım ama gopro almanı tavsiye ederim görüntü kalitesi çok iyi.

gopro 3+ ım var en en düşük seviyede bile çok kaliteli çekimleri var.
Go pro 4 silver ve black de baktım aslına bakarsanız ikinci el olarak xiaomi ile neredeyse ayni fiyat araligindalar ama xiaominin go pro 4 den daha iyi olduguna dair bir kac yazi okudugumdan kaynakli bu markada karar kılmıştım simdi siz de soyleyince bilemedim .

Back