Aksiyon Kamerası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kaanküda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaanküda

Üye
Tepki
88
Ödül
23
Değerli forum üyeleri , abilerim yakın zamanda balık avında kullanmak üzere bir aksiyon kamerası almayı düşünüyorum.Görüntü kalitesi olsun rüzgarda ses anlaşılırlığı olsun kullaniginiz memnun oldugunuz marka model sizlerlerden aksiyon kamerası tavsiyesi istiyorum 🙂

Videonun altındaki notlardan alıntıdır.
Avda Kullanılan Malzemeler
KAMIŞ : Daiwa Legalis Seabass 2.70m 14-42g / Okuma Salina Seaspin 15-45g 288Cm MAKİNE : Daiwa Legalis LT 2017 4000 DCXH / Shimano Catana 4000FC
İP : SeaKnight MONSTER W8 0.16mm Gri Renkli 8 Örgülü / Kastking Super Braided 0.18mm Gri Renkli 4 Örgülü
LİDER : Take Akashi Fluorocarbon 0,40mm

SAHTE : Savage Gear Psycho Sprat 28gr / Duo Drag Metal Cast Slow Jig 30gr Pink Zebra Glow / Zargana Topu Arkası Beyaz Silikon

Video GoPro Hero 6 Black ile çekilmiş.

Video GoPro Hero 6 Black ile çekilmiş.

Bülent talay antalya liman hocam gayet görüntü ses başarılı fakat goprolarda fiyatlar biraz yüksek😀 650-850 tl arası bi bütçe ayirdim sjcam s6 legend düşünüyorum ama kullanan arkaşlar var mıdır yorum yaparlarsa sevinirim ses konusunda endişeliyim

letgodan veya sahibinden 2. el sitelerin 2. el olarak gopro hero 4 ala bilirsiniz o bütçe ile diğer markalarda mutlaka iyidir ama gopro lar baya iyi bu konuda 2. el alırken de mutlaka dikkatli kontrol ederek almanız önemli.

haklısınız @sagmarius acele etmemek lazım sj s6 nında goruntu basarılı fakat ses o kadar ıyı degıl bakalım kullanan varsa bilgi alıp öyle almak lazım

Kaan bey, Sjcam Sj7 Star düşünürseniz yardımcı olurum. Ürünle ilgili onlarca yorum videosu var ve kalitesi belirli bir model. Ben bir dron projesinde kullanmak için aldım ama proje gerçekleşmeyince kutusunda set olarak kaldı. Samsung Evo Plus kartta mevcut elimde.

Kaan bey, Sjcam Sj7 Star düşünürseniz yardımcı olurum. Ürünle ilgili onlarca yorum videosu var ve kalitesi belirli bir model. Ben bir dron projesinde kullanmak için aldım ama proje gerçekleşmeyince kutusunda set olarak kaldı. Samsung Evo Plus kartta mevcut elimde.
ürünün ön kısmında sj s6 daki gibi ekran var mıdır acaba

Back