Akvaryumda Teke (palaemon Serratus,karides) Besleme

hayırlı olsun 🙂 tahta hava taşlı mini ps ve akvaryumu çıkardım gelirsiniz diye öncelikle su değişimi yaptığınız sürece çok sorun olmayacaktır zaten suda nitrat yüksekliği olduğunda tekeler akvaryumda ölecek ve bazılar atlayacaktır denemeyle sabittir ama o süngerli hava motorunu kullanmayın emin olun yarardan çok zararı olacaktır onun birde bakteri popülasyonunu arttırmak için bol gözenekli ufak kayalar koymanız gereklidir.

Tşk. Size özelden mesaj attım İbrahim bey,

Tavsiyeleriniz bizim için çok değerli , aramızda tecrube etmiş birilerinin olması büyük şans bizim için

Tşk. Size özelden mesaj attım İbrahim bey,

Tavsiyeleriniz bizim için çok değerli , aramızda tecrube etmiş birilerinin olması büyük şans bizim için

buharlaşan suyunuz için R.O cihazından su ekliyoruz akvaryumlarımızda fakat damacana su ilave edebilirsiniz azalan miktar kadar sürekli tuzlu su eklemeyin buharlaşan su için zaten bir de taş koyarsanız o kayalarınız zamanla mor renge yani coraline alg kaplanacak görüntü çok daha güzel olacaktır

Arkadaşlar Merak etmeyin akvaryum sürekli yanımda tüm gelişmeler takip ediliyor 🙂

Bilgilendirme sürekli olacak...

dün akşamdan beridir 2 deniz yıldızı camları temizliyor

tekelerin maşallahı var yakında semirecekler...

yeni teke eklemek istiyorum ama fırsat bulup meraya gidemedim

0279ca138fc1d7f53a5754aebdf4221c.jpg
bd9c407ad7819b5a09e707aadc6acf1d.jpg
dfa5ec61ce4340a6822fb6575eb1bc03.jpg
892ef16cb6e19f77a1eee61eb8222dcd.jpg
eec0476820ccfad08e38817c979d2603.jpg
2194200727508c1bcd4a144478f423ba.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yengeç ve kestane bekliyorum 🙂
bende 🙂

iki tane küçük ispari, süper olacak
oda olacak ama yeni kurulacak akvaryumda 🙂 sağolsun bir arkadaş kullanmadığı deniz akvaryumu ile PS sini bana verecek onda marmara balıklarından yaşatmaya çalışacağız
bizi izlemeye devam edin 🙂 aksiyon için bide çinekop koyup belgesel bile çekeriz belli mi olur 🙂

Back