Melih Peker
Daimi Üye
onu haramiler yer öyle abi.Arkadaşlar tekeye bu şekilde iğne bağlandığını gördünüz mü? Böyle canli kaliyor ku acaba?![]()
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onu haramiler yer öyle abi.Arkadaşlar tekeye bu şekilde iğne bağlandığını gördünüz mü? Böyle canli kaliyor ku acaba?![]()
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle oldu 🙂onu haramiler yer öyle abi.
Çok yakında sizi de akvaryumda göreceğiz Bülent bey 🙂Bu akvaryumun en önemli eksiği benim.
Yok mu sahilde horozbina, yeşil, kırmızı, kahverengi.
isim koyuyor musun abi tekelere.Aynen öyle oldu 🙂
2-3 gün önce 3-5 tane aldım deneme için ava götürdüm başından haramiler yediler🙂
hedef balığa henüz ulaşamadım
doymak bilmiyorlar orası kesin ama katliamı gece yapıyorlar sanırım bi geçende yakaladım iri tekenin yavruyu yemesiniisim koyuyor musun abi tekelere.
"aa hasan'ın yarısı yok , cezmi'yi tümden yemişler" gibisinden ? 😀
sığınak şart abi o zaman , meşafkatli iş kayınbabam ve birader uğraşıyor akvaryumla , senin çalışmalarını onlara da göstereceğim.doymak bilmiyorlar orası kesin ama katliamı gece yapıyorlar sanırım bi geçende yakaladım iri tekenin yavruyu yemesini
yosun ve sığınak işini halletmem lazım biranönce
yavrularda azalma seziyorum , adet 30-40 tane olunca sayma da sayılmıyor 🙂
Akavaryum tabanına ağırlık yapmayacak bol gözenekli bir sığınak bulmam şartsığınak şart abi o zaman , meşafkatli iş kayınbabam ve birader uğraşıyor akvaryumla , senin çalışmalarını onlara da göstereceğim.