Akvaryumda Teke (palaemon Serratus,karides) Besleme

koruma altında olan bir tür olduğunu biliyorum üretime yasal izin verirlermi
Benim hem Celepler Hemde CITES Belgem Var Yani
Nesli Tehlike Altında Olan Yabani Hayvan ve Bitki Türlerinin Uluslararası Ticaretini yapabiliyorum
(The Convention on International Trade In Endangered Species of Wild Fauna and Flora)

Cites Belgesi Tam açılımı bu şekilde CITES Sözleşmesi, yabani hayvan ve bitki türlerinin canlı ve ölü örnekleri ile bunların kolayca tanınabilen parçaları ile türevlerininsözleşmeye taraf ülkeler arasındaki ithalatını, ihracatını, reeksportunu ve denizden girişini kısacası uluslararası ticaretini; temeli izin ve belgelere dayanan ve ancak sözleşmede belirtilen bazı şartların yerine getirilmesi halinde bu izin ve belgelerin verilmesini öngören uluslararası bir düzenlemedir.

giphy.gif

La biraz havalı oldu bu yaaa 🙂)) Yazı Bitiminde youtube dinlediğim şarkı bu oldu

Benim hem Celepler Hemde CITES Belgem Var Yani
Nesli Tehlike Altında Olan Yabani Hayvan ve Bitki Türlerinin Uluslararası Ticaretini yapabiliyorum
(The Convention on International Trade In Endangered Species of Wild Fauna and Flora)

Cites Belgesi Tam açılımı bu şekilde CITES Sözleşmesi, yabani hayvan ve bitki türlerinin canlı ve ölü örnekleri ile bunların kolayca tanınabilen parçaları ile türevlerininsözleşmeye taraf ülkeler arasındaki ithalatını, ihracatını, reeksportunu ve denizden girişini kısacası uluslararası ticaretini; temeli izin ve belgelere dayanan ve ancak sözleşmede belirtilen bazı şartların yerine getirilmesi halinde bu izin ve belgelerin verilmesini öngören uluslararası bir düzenlemedir.

giphy.gif

La biraz havalı oldu bu yaaa 🙂)) Yazı Bitiminde youtube dinlediğim şarkı bu oldu

😆😆😆😆😆😆😆

👍👍👍👍👍👍😉

Günaydın İyi Haftalar Arkadaşlar...

@alminaro arkadaşımızın tavsiyesi ile haşlanmış tavuk yiyen tekeciklerimizi videoya çektim
nasıl yediklerini görmek istersiniz diye düşündüm 🙂

Bunlar tekelikten çıkmış, istakoza doğru gidiyorlar. Adamı yir bunlar.

ok çok iyi gezinmesi ayrıca mavi ışık da lazım olabilir bize bir ara bakim sendeki ışığın spektrumuna ona göre karar veriririz ıspanak haşlayıp dene bir gün nasıl yiyecekler mi ?
Mavi ışık ne için gerekli olacak ?
eve ıspanak almayı bekliyorum 🙂 aklımda 🙂 kerviz falan denesek mi ?
bu arada neden ıspanak ? başka yeşillikler olur mu ? ıspanağın özel bir yanı mı var ? merak ettim

Back