Akvaryumda Teke (palaemon Serratus,karides) Besleme

aklıma soyle bir dusunce geldi.tekelerin beslenme maliyetini dusurme adına pazarlarda balık satıcılarından balık artıkları kullanılabilirmi.hem bu sekilde dogal yemle beslenmiş de olurlar

@bestofwesd
Mavi ışık ne için gerekli olacak ?
eve ıspanak almayı bekliyorum 🙂 aklımda 🙂 kerviz falan denesek mi ?
bu arada neden ıspanak ? başka yeşillikler olur mu ? ıspanağın özel bir yanı mı var ? merak ettim

Abi su da sadece tekeler yok diğer canlılar için de ışık lazım abi önce sadece ıspanak ve bezelye deniyelim olurmu Bezelyeleri de haşla haşladıkdan sonra kabuklarını soy 🙂) Kereviz miş töbeler olsun yaa

Merhaba Tekesever dostlar...

cuma günü ofis yapımı 🙂 PS yi takıp bugüne kadar nolacak diye merak etmiştim.

tekeler PS olmadan yaşıyorlar bunu test ettik ama verdiğimiz yemler suyu çok bozuyor ve bulandırıyordu sık sık su değişimi yapmak gerekiyordu

cuma gümü akvaryum o kadar bulandı ki (keşke foto çekseydim) göz gözü görmüyordu el yapımı PS 2 günde inanılmaz ölçüde temizlemiş suyu. demekki PS deniz akvaryumunda gereçekten faydalı bir şeymiş.

yaptığım PS den tam verim alamıyorum henüz hava motorum çok dandik olduğu için iki dandik moturu birleştirip az da olsa verim almaya çalışıyorum kuvvetli bir hava motoru ile harikalar yaratacağından eminim

bu hafta hem su hemde kum değişimi yapacağım bundan sonra daha berrak bir su olacak tankımızda ve istediğim yemi gönül rahatlığı ile verebileceğim

şimdilik gelişmeler bu şekilde yakında el yapımı PS videosunu da çekeceğim yapmak isteyenlere faydası olur

a1f39ddb3315e44a4747a606653011bb.jpg
52b9a5b7bcba80b01a1d34034d5702b0.jpg
139497d6e54aa9356e573bb6bfdff7db.jpg
fe8f730d915291f1aa6cb7a65e52d429.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
PS örnek

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back