Alacağım tekne....

Biraz daha inceleyince bu teknenin sıradan fiber bir tekneden tek farkı makyajı.
Bu küpeşteleri, dolap, livar kapaklarını ve tabanı aynı şekilde yapmak mümkün, birkaç forumda okuduğum kadarıyla, makineden memnun olan çok kişi var, rolantisinin hızlı olduğu, yazın soğutma problemi olduğu, sesinin biraz fazla olduğuda şikayetler arasında, bana satıcının ödeme kolaylığı ve verdiği 4 yıllık garanti cazip gelmişti ama işin içine vade girdimi biliyoruz fiyata yansıyor, benim bu sezondan zaten beklentim yok acele etmeyeceğim için seçici davranacağım.
beğendiğim bir fiberi biraz modifiyeyle bu görüntüye getirmek daha cazip geliyor şu anda bana makine kuvvetle ihtimel kıçtan takma olacak.

Nejat abi teknenin makyajı nı beğenmişşen bence motor suz olarak alınır ve bir kıçtan takma motorla halledilir. zaten işin ticaretinde olmadığımızdan çok teferruata gerek yok. ahşap teknenin bakımı çalışan insan için çok zor . hergün ve her mevsimde balığa gidemeyeceğimiz için bence fiber daha avantajlı. Allah gönlüne göre versin.

Abi benim teknenin içten takmasınıda yapıyor koç tekne, aynı solax motoru kullanıyor 10 hp solax motor ile beraber 10.000 küsüre veriyor.

Back