Aliexpress iğne

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mohac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mohac

Daimi Üye
Tepki
745
Ödül
103
Merhaba arkadaşlar

Aliexpressten rapalalarim için üçlü iğne almak istiyorum. Kullandığınız ve memnun kaldığınız iğne marka ve modeli varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz bi ara Tuya marka almistik, hala duruyor baya etli bir igne kolay acilmiyor.. ancak biraz agir, slim sahtelerde sorun olabilir.. kendo 145f’te kullaniyoruz.. 4-5 kilo baliga kadar sorunsuz kullandik.. kolay paslanmamisti yanlis animsamiyorsam.. tavsiye edebilecegim tek aliexpress ignesi budur 🙂

Tuya marka iğneleri ben de zamanında adetli aldığımdan hala kullanıyorum ve oldukça memnunum. Sanıyorum artık bu marka adı altında bulunmuyor, bulursanız haberimiz olsun.

Şu sitenin iğneleri oldukça kaliteli dedi kullanan arkadaşım. Hatta şu an kargoda olan iğneleri bekliyorum tavsiye edilince.
(link)

Biz bi ara Tuya marka almistik, hala duruyor baya etli bir igne kolay acilmiyor.. ancak biraz agir, slim sahtelerde sorun olabilir.. kendo 145f’te kullaniyoruz.. 4-5 kilo baliga kadar sorunsuz kullandik.. kolay paslanmamisti yanlis animsamiyorsam.. tavsiye edebilecegim tek aliexpress ignesi budur 🙂
Kayhan hocam Tuya iğneleri bende duydum ama bulamadım sitede. Geçende bir sahte aldım ikinci el uzerinde geldi çok beğendim sahibine sordum hatırlamadığını aliexpressden aldım tuya olabilir demişti.

Son düzenleme:
Şu sitenin iğneleri oldukça kaliteli dedi kullanan arkadaşım. Hatta şu an kargoda olan iğneleri bekliyorum tavsiye edilince.
(link)
Hocam geldiğinde raporunuzu dört gözle bekliyorum.

10 şubat gibi çıktı yola. Gelince bilgilendiririm arkadaşlar. Öte yandan aynı sitede asistler ve diğer iğne setleri vmc markadan daha iyi, kolay paslanmıyor deyince iğne siparişi de verdim, bakalım...

Bir de biz danaya girer gibi 5-6 arkadaş aynı siteden sipariş geçtik. Böylelikle kargo, vergi ücretlerini de bölüşünce uyguna geliyor.
çok mantıklı valla abi, şu şartlarda uapılmazsa gerçekten avcılık zor. her geçen gün maliyetler artıyor. sadece atabayla balığa gitmek bile çok ciddi maliyetlere ulaştı. yakıtın litresi 15,50’lerde alınıyor artık. 100 km’lik bir meraya gidil geliş 200-250 lira.

Back