Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress iğne

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
çok mantıklı valla abi, şu şartlarda uapılmazsa gerçekten avcılık zor. her geçen gün maliyetler artıyor. sadece atabayla balığa gitmek bile çok ciddi maliyetlere ulaştı. yakıtın litresi 15,50’lerde alınıyor artık. 100 km’lik bir meraya gidil geliş 200-250 lira.
Okeye dördüncü arar gibi balığa dördüncü arıyoruz hale bak

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adı
hakan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Okeye dördüncü arar gibi balığa dördüncü arıyoruz hale bak

hak ettik mi? hak ettik. hala sağımda solumda, sosyal medyada sokakta ekonominin iyi olduğunu söyleyen, geçmişte daha kötü olduğumuzu söyleyen, afrika ülkeleriyle kıyaslayan, aç/çıplak olmamakla aslında iyi halde olduğumuzu savunan halk var. insanın sosyal bir varlık olduğunu anlamayan, hobilerin insanın kendini hayattan ve stresten uzaklaştırdığını bilmeyen çünkü hiç hobisi olmamış, kuru ekmek yediği için mutlu olan çünkü bugün savunduğu yanlış sistem olmasa varolan becerileri ile o kuru ekmeği de yiyemeyecek, o bedava yardımı alamayacak, okuma-yazma bilmediği halde oy hakkı olanlar yüzünden bu haldeyiz.

her şey gibi bunun da yıkılmasını bekliyoruz artık.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
https://m.tr.aliexpress.com/item/32814942652.html arkadasim almisti, saniyorum ki bu igneydi..
hak ettik mi? hak ettik. hala sağımda solumda, sosyal medyada sokakta ekonominin iyi olduğunu söyleyen, geçmişte daha kötü olduğumuzu söyleyen, afrika ülkeleriyle kıyaslayan, aç/çıplak olmamakla aslında iyi halde olduğumuzu savunan halk var. insanın sosyal bir varlık olduğunu anlamayan, hobilerin insanın kendini hayattan ve stresten uzaklaştırdığını bilmeyen çünkü hiç hobisi olmamış, kuru ekmek yediği için mutlu olan çünkü bugün savunduğu yanlış sistem olmasa varolan becerileri ile o kuru ekmeği de yiyemeyecek, o bedava yardımı alamayacak, okuma-yazma bilmediği halde oy hakkı olanlar yüzünden bu haldeyiz.

her şey gibi bunun da yıkılmasını bekliyoruz artık.
Soyleyecek soz cok, artik cogu seyden igeniyorum.. konusmaya ve anlatmaya calismaktan yoruldum.. derin derin nefesler alip bu sacmaliklarin gecmesini bekliyorum..

Adı
hakan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
https://m.tr.aliexpress.com/item/32814942652.html arkadasim almisti, saniyorum ki bu igneydi..
Soyleyecek soz cok, artik cogu seyden igeniyorum.. konusmaya ve anlatmaya calismaktan yoruldum.. derin derin nefesler alip bu sacmaliklarin gecmesini bekliyorum..
siyasete girmiş olacak, ancak bu ülkenin maddi durumlardan da daha ciddi konuları var kayhan hocam, bu ülkenin kozmik odalarına girildi, bu ülkede siyasetin olduğu gibi basta askeriye ve egm olmak üzere birsürü kurumunun içi boşaltıldı, bu ülkenin şerefli çalışanları, askerleri içeri atıldı, yerine askeri eğitimi, düzeni, atatürkçülüğü ve liyakati olmayan insanlar getirildi. askeriye ilmek ilmek düzenlediği 1970’lerden kalma ve bilmem kaç sene savaş durumunda yetecek kadar deposu olan bir kurumken bugün günlük besleniyor duyduğuma göre. yemek şirketleriyle anlaşılıyor. tamamen dışa bağımlı bir ithalat ülkesi konumundayız ve “olası bir savaş durumunda bugün rusya gazı keserse ne yaparız?” diye düşünüyoruz. ama sadece biz düşünüyoruz. ve biz düşünenler terörist olurken, düşünmeyen, halkı 1-2-3-5 maaşa, kömür makarna yardımına satanlar vatansever oluyor.

bu devran da dönecek. söylenecek çoook şey var ama konuşmaya da izin yok artık bu ülkede :)

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam iğneler geldi mi?

Kusura bakmayın, cevaplamayı unutmuşum.
Geldiler evet. Kaliteli diyebilirim. Minik boylarını lrf de hırsız olarak kullandım keskin ve pas yapmadı şu ana kadar. Keşke büyük boyları da içeren diğer kutudan da sipariş etseymişim zira o paralara zor. Üzerine vergi artışı ve kur farkı geldi, kaç lira olmuştur bilmiyorum.
Gündüz gözü foto çekmeye çalışırım.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam iğneler geldi mi?

Benim kafa dalgın galiba, sizin soru üçlü iğneler içindi değil mi? Üstteki yanıtım normal iğneler içindi. Üçlüler 4-6-8 no olarak geldiler. Çok keskin ve kaliteliler. Çoğunu sahtelere takıp kullandım, pas yok. Balık binseydi test ederdim de maalesef.
Bu bölge için et kalınlıkları biraz zayıf gibi görünüyor ama marka sahtelerin de iğneleri benzer incelikte ama bunlar daha keskin gibi. Marmara karadeniz meraları için güzel iğneler.
Youzuri sahtemin iğnesi ile karşılaştırdığımda ise bariz ince.
Yarın fotoğraflarım.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İğne bu gece test oldu.

Ekli dosyalar

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Geçen geceki baraküda avında iğneler ilk kez suyla buluşmuştu. Keskinliği ve avcılığı iyi evet ama maalesef bir av sonrası paslanmaya başladı.
Tavsiye etmiyorum.

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam geri bildirimin için çok teşekkür ederim.