Aliexpress

Bunun marka model nedir hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen yıl Aliexpressten almıştım ancak şu an satışta değiller su üstü sahtelere bakmak laızm illa satan başka bir dükkan vardır.Erimleri WTD aksiyonları mühteşem çok kolay wtd alıyorlar. 2.70 dolara gelmişti birde gümüş/mavi yanları benekli var

11.11 deki 5 siparişin 2si geldi, 3'ü daha gelmedi. Protection süresi boyunca sıkıntı yok. Koruma (Protection) süresi dolmaya 2-3 gün kala bir mesaj at adama. Gelmedi şu protection süresini extend et diye, 10-15 gün daha uzatır. baktın gelmedi disipute açarsın. Bazen Çin'liden kaynaklanan gecikme değil bizim ptt kaynaklı gecikme olur. Onun için adamlara hemen yüklenmiyorum.
Ustam adamlara yazdım adamlar bekle bekle bekle diyor üstüne 1 hafta geçti bakalım ne olcak başka bi yol varmı site yönetimi gibi bu aliexpresin

ayarsız, kargoya verildiyse gelir bekle, türkiyeye giriş ten 1 ay sonra bile gelen oluyor, bizim ptt de sorun çıkıyor bazen, sabırla bekle 🙂

Ustam adamlara yazdım adamlar bekle bekle bekle diyor üstüne 1 hafta geçti bakalım ne olcak başka bi yol varmı site yönetimi gibi bu aliexpresin
Sen koruma süresini kaçırma yeter.100 ürün aldıysam sadece 1 tanesi kargoda kaybolmuştur.Ancak çok aşırıya kaçarsa direk dispute aç.Paranı al ürün gelirse gelir.sonuçta en fazla 60 günde gelecek diye sana söz veriyor.Çinlilere 80 gün döviz kullandırmaya gerek yok.Aliexpress satıştan çok havuzdaki paradan götürüyor malı

Elbette koruma süresi ni anlamıyorum usta bu bize verdikleri süre teslimat 45 diyor şimdi tartışma aç diyorum 15 gün lukken açabilirsiniz diyor sanırım geçti sure

Şimdi birde üründen ses yok sen yolladın değil mi emin misin gibisinden soruyorum, adam sana sormadan hemen süreyi uzatıyor kendini garantiye almak için bende hadi diyorum onuda bekleyeyim aslında açacaksın direk dispute yi alacaksın paranı uğraşmayacaksın.

Dispute açıyorum yazıyorum geçti diye satici kle temas kurdunuz mu diyör evet ödeme yapmıyor geri diyorum mail çekiyorum size mail atacağız diyor fakat arayan soran yok

Bu dispute den nasıl alcaz geri
Süreyi kaçırdın galiba sayfa resmi olsa daha rahat olurdu.Contact seller / satıcı ile görüş sayfasını açtığında open dispute seçeneği varmı ? ürünlerin yanında yada comfirm goods/ürünleri onayla seçenekleri yok ise süre geçmiştir satıcı ile irtibatta ol bilinen bir mağaza ise size yeniden ürünleri yollar..Ancak dispute süresini kaçırdıysan Aliexpress sana bir şey yapamaz tamamen satıcının güzelliğine kaldın

Back