Aliexpress

Geçen sezon Kenan a 1 tane ufak olanlarından vermiştim mavi renk olandan dene bi dedim balık aliyormu diye ilk atışta almıştı balık bide Kenan ne atsa alıyor balık önemli olan bizim tutmamız 🙂
Hain sofi insan dağıtır eşe dosta verir rapala 🙂 zaten elektriklerimizi kestin 🙂

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çin den gelen her sahteye japon yapıştırıcı ile müdahale yapin bu arada 🙂

@shimano biliyorsun malüm dolar aldı başını gitti e bide 30 euro sınırda geldi fiyatlarda bişey yapamıyorum ama sana 15 tl iskontosuyla 10 tl ye birakırım geliş fiyatından 😉 😀

@shimano biliyorsun malüm dolar aldı başını gitti e bide 30 euro sınırda geldi fiyatlarda bişey yapamıyorum ama sana 15 tl iskontosuyla 10 tl ye birakırım geliş fiyatından 😉 😀
Ooo yüzde 15 iskonta he bayılırım 🙂

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tuzlu su balıkçılık cazibesi -- 12 cm 13g sayori shad yumuşak cazibesi (100% Çevre Dostu) yumuşak plastik yem
(link)
(from AliExpress Android)
3.5g 5g 7g 10g 14g 21g Balıkçılık Kanca Pesca Peche Balık Haken Hooks Anzuelos Jig Kurşun Kafa Kanca Gancho Anzois Tete Plomb Hamecon
(link)
Sert Balıkçılık Cazibesi 14 cm 28g Minnow Cazibesi 3 D Sert Sazan Balıkçılık Bait Yeni Üst Su Cazibesi 1 Adet/grup
(link)
Balıkçılık Lure Minnow 19g 13.5 cm Fsihing Yapış Yem 3 D Lazer Minnow Yem
(link)
14 CM/16G balıkçılık lures Tuzlu derin dalış Yüzen askıya yavaş batan Minnow cazibesi Sert Balıkçılık Yemler Crankbait
(link)
Beklediklerim

Back