Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Bundan sonra ufakta olsa vergi ödemesi yapacağız demek sıkıntılı bir durum faturayi da çok düşük yazdırsan bu sefer dikkat çekecek bide gümrük bu kadar işle nasıl başa çıkacak oda ayrı bir sorun gümrüğe girdimi kim bilir ne zaman çıkacar gümrükten

onrayt

Aktif Üye
meksikadan araba direksiyonu aldım vakti zamanında 560 usd. gümrüksüz adresime teslim ettiler.
arkadaş dandirik 50 usd'lik araba parçası aldı, adamdan kredi kartı ekstresi istediler (tutar ispatı için)
bugünden sonra bu iş bence kişisel fanteziye dönecek..

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Gayet basarili bir sahte bazi renkleri Uskudar okyanus balikcilikta var igneleri sahte uzerindeki orjinal igne ise o da cok güzel gorunuyor
Evet okyanus balikcilikta var geçen hafta gördüm vakti zamanında bayağı adetlik almıştım iğnesi mat ama çok keskin çok kullanma şansım olmadı ama dalarli galiba

B

BS Okuru

Misafir
Evet okyanus balikcilikta var geçen hafta gördüm vakti zamanında bayağı adetlik almıştım iğnesi mat ama çok keskin çok kullanma şansım olmadı ama dalarli galiba
Bu sahte de Kendo kalibi en sevdigim en iyi aksiyon alan sahte kalibi bence,
Zamaninda almistim bir tane ama 9-10tl gibi bir fiyati vardi ve renk secenegi kisitliydi o yuzden kendoyu tercih etmistim,
Uygun fiyata aldiysaniz ne mutlu size :)
Ayrica ignenin mat(galvaniz) olmasi her yönden avantajdir bence, paslanma yapmaz,baligi dökmez,kolay kolay körermez,
Rastgelsin

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Geçen sezon Kenan a 1 tane ufak olanlarından vermiştim mavi renk olandan dene bi dedim balık aliyormu diye ilk atışta almıştı balık bide Kenan ne atsa alıyor balık önemli olan bizim tutmamız :)