onrayt
Aktif Üye
Vergiler yetmemiş olacak ki katmerlileri geliyor ha bire..Paypaldan sonra bırde bu bakalım bu ısın sonu nereye varıcak .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vergiler yetmemiş olacak ki katmerlileri geliyor ha bire..Paypaldan sonra bırde bu bakalım bu ısın sonu nereye varıcak .
Renkler ve kalıp çok iyiymiş. Dolar meselesi olmasaydı çok karlı olurdu
Gayet basarili bir sahte bazi renkleri Uskudar okyanus balikcilikta var igneleri sahte uzerindeki orjinal igne ise o da cok güzel gorunuyor
Evet okyanus balikcilikta var geçen hafta gördüm vakti zamanında bayağı adetlik almıştım iğnesi mat ama çok keskin çok kullanma şansım olmadı ama dalarli galibaGayet basarili bir sahte bazi renkleri Uskudar okyanus balikcilikta var igneleri sahte uzerindeki orjinal igne ise o da cok güzel gorunuyor
Bu sahte de Kendo kalibi en sevdigim en iyi aksiyon alan sahte kalibi bence,Evet okyanus balikcilikta var geçen hafta gördüm vakti zamanında bayağı adetlik almıştım iğnesi mat ama çok keskin çok kullanma şansım olmadı ama dalarli galiba