Aliexpress

Sıcak Satış 26 Bölmeler Balıkçılık Kutusu Balıkçılık Cazibesi Kutusu Yem Fashing Kutu Harf Takımları
(link)
(from AliExpress Android)

Dogrudur ben can sikintisi gidermek icin arada bakiyorum ole cok satilmis urunlerden aliyorum ihtiyacim olanlardan bi nevi stres atiyorum.

Arkadaşlar lrf için aliexpresten bir kaç sahte silikon buldum fakat daha önce kullanan memnun kalan yada memnun kalmayanlar bilgi verirse sevinirim. Sİpariş vereceğim ama önce bilgi alayım dedim.
ÖNCELİKLİLER:
(link)

(link)
(link)
(link)
(link)

DİĞERLERİ:
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

9000Lm Led aydınlatma Kafa Lambası T6 2R5 LED Far Far Kamp Balıkçılık Işık 2*18650 pil araba AB/ABD/AU/İNGILTERE şarj 1 * USB
(link)
(from AliExpress Android)
Bu linkten degil ama gecen yaz aldim cok memnunum. Super aydinlatiyor.

Selam,
Kafa feneri ni bende merak edip araştırdım , 500 lümen az değilmi ? kullandınmı hiç ?

teşekür ederim bilgiler için..
Icindeki pil buyuk ihtimal 500 mahliktir uzerindeki degerler sallama bide tehlikelidir 18650 olması lazım lg hg2 yada samsung pil siparişi verirseniz daha çok gidecektir ben geçen sene bu pilin tanesini 20 tl ye almistim
Bölmeli kutunun linkini verebilir misiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bendekı pıller 18650 gıbı bır pıl yanı uzun kalem pıl gıbı mavı kaplamalı pıller cok tel maşa gelmedı bana yanı sımdı doğubanka gıdıp alsam aynısını alırım gıbı..2.kere kullanıp bozulan arkadasın bıraz kısmetı yokmus dıyım ne dıyım..bendekı canavar gıbı sımdı kontrolda ettım ıstersenız bır ınceleme yapayım paylasayım....

Arkadaşlar kargolarınızın gelmemesinin sebebi aliexpress kaynaklı olmayabilir büyük ihtimalle. Ben 11.11 de 8-10 parça sipariş vermiştim farklı yerlerden. Geçtiğimiz hafta ptt şubesinde yurtdışı bölümüne gidip bir kutunun içinden kendi kargolarımı seçmek suretiyle teslim aldım ürünleri. Bir kısmı da yok. İki farklı adres vermiştim. İş adresimi verdiğim ürünleri alabildim zamanım olmadığı için. Diğer adrese verdiklerimi arayamadım. Onlar da ptt dedir muhtemelen. Aldığım ürünler için de ne kimlik gösterdim, ne imza attım. Hepsini alıp götürsem kimsenin umru olmayacaktı.
Gelmeyen ürünleriniz için dispute açmadan önce imkanınız varsa şubeye gidip kendiniz araştırın. Yine dispute açmadan önce ek süre talep edin. Adamlar kargoları mutlaka yolluyorlar. Ben şu ana kadar bir kere dispute açıp para iadesi aldım. 1 hafta sonra ürün geldi. Adama parayı iade etmeyi düşündüm ama beceremedim bir şekilde. 1-2 dolar bişeydi çok da uzatmadım.

Çok çabuk geldiler
16af86a4fa0e0a3bf26acb9c2d2b5af6.jpg

23dd4600b1b4091ab8a9ff14b22e3c21.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi günler aliexpress ten misina sipariş edicem fakat sitede yazan numaralardan birşey anlamadım hangi numara misina sipariş etmeliyim ? Göl ve barajlarda turna ve sazan avına gidiyorum.0,4 ve 8 arası numaralar var. (link)

Back