Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

Honzer

Aktif Üye
Adı
Tugsan oncul
Kan Grubu
B Rh Negatif
Dogrudur ben can sikintisi gidermek icin arada bakiyorum ole cok satilmis urunlerden aliyorum ihtiyacim olanlardan bi nevi stres atiyorum.

Honzer

Aktif Üye
Adı
Tugsan oncul
Kan Grubu
B Rh Negatif
Aliexpresden lrf takim almak mantiklimi?
Varsa almis oldunuz urun link?

ayarsiz

Aktif Üye
Adı
ferhat alkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Atakan_Ulusoy

Aktif Üye
9000Lm Led aydınlatma Kafa Lambası T6 2R5 LED Far Far Kamp Balıkçılık Işık 2*18650 pil araba AB/ABD/AU/İNGILTERE şarj 1 * USB
http://s.aliexpress.com/iiIrqMbe
(from AliExpress Android)
Bu linkten degil ama gecen yaz aldim cok memnunum. Super aydinlatiyor.

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Selam,
Kafa feneri ni bende merak edip araştırdım , 500 lümen az değilmi ? kullandınmı hiç ?

teşekür ederim bilgiler için..
Icindeki pil buyuk ihtimal 500 mahliktir uzerindeki degerler sallama bide tehlikelidir 18650 olması lazım lg hg2 yada samsung pil siparişi verirseniz daha çok gidecektir ben geçen sene bu pilin tanesini 20 tl ye almistim
Bölmeli kutunun linkini verebilir misiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bendekı pıller 18650 gıbı bır pıl yanı uzun kalem pıl gıbı mavı kaplamalı pıller cok tel maşa gelmedı bana yanı sımdı doğubanka gıdıp alsam aynısını alırım gıbı..2.kere kullanıp bozulan arkadasın bıraz kısmetı yokmus dıyım ne dıyım..bendekı canavar gıbı sımdı kontrolda ettım ıstersenız bır ınceleme yapayım paylasayım....

centetic

Aktif Üye
Arkadaşlar kargolarınızın gelmemesinin sebebi aliexpress kaynaklı olmayabilir büyük ihtimalle. Ben 11.11 de 8-10 parça sipariş vermiştim farklı yerlerden. Geçtiğimiz hafta ptt şubesinde yurtdışı bölümüne gidip bir kutunun içinden kendi kargolarımı seçmek suretiyle teslim aldım ürünleri. Bir kısmı da yok. İki farklı adres vermiştim. İş adresimi verdiğim ürünleri alabildim zamanım olmadığı için. Diğer adrese verdiklerimi arayamadım. Onlar da ptt dedir muhtemelen. Aldığım ürünler için de ne kimlik gösterdim, ne imza attım. Hepsini alıp götürsem kimsenin umru olmayacaktı.
Gelmeyen ürünleriniz için dispute açmadan önce imkanınız varsa şubeye gidip kendiniz araştırın. Yine dispute açmadan önce ek süre talep edin. Adamlar kargoları mutlaka yolluyorlar. Ben şu ana kadar bir kere dispute açıp para iadesi aldım. 1 hafta sonra ürün geldi. Adama parayı iade etmeyi düşündüm ama beceremedim bir şekilde. 1-2 dolar bişeydi çok da uzatmadım.

batuhan111

Daimi Üye
Adı
metin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok çabuk geldiler

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi