Bende abdullah beyin, abimizin önerisi üzerine siparişimi bugün aldım. Çok güzel görünüyorlar ama iş yapışları nasıl deneyip görücez 🙂
Bearking / Trulinoya diye aratırsanız bir çok satıcı çıkar (link) 5'li alımlar daha uygun oluyordu diğer mağazalarada bakıp en uygunu blursunuzEn soldaki sahtenin linki nedir acaba
(link)En soldaki sahtenin linki nedir acaba
1 ve 2 ile barakuda kaçınılmaz... 3 numara ile çok saldırı aldım ama balık alamadım 🙂 4 numarada var ama çok kullanmadım... bendeki 3 numara su aldı.. Kullanmadan önce halka diplerini kontrol ederseniz iyi olur... Japon yada benzeri yapıştırıcı sürebilirsiniz..Bende abdullah beyin, abimizin önerisi üzerine siparişimi bugün aldım. Çok güzel görünüyorlar ama iş yapışları nasıl deneyip görücez 🙂
Patchinko meraklilarinA
Enez kanıma giriyorsun 🙂 Yapma böyle hareketler 🙂56666 dosyayı görüntüle Buda merak ettiğim bir başka ürün aksiyon erim nasıl bilmiyorum ama levrek için boyutu ve dalari ideal
Abi dediklerini o gün sipariş verdim iki haftada geldi işte bu ara biraz yoğunum ama bi iki haftaya başını ağrıtabilirim 🙂 belki sana bi katılım sağlarım müsait olunursa1 ve 2 ile barakuda kaçınılmaz... 3 numara ile çok saldırı aldım ama balık alamadım 🙂 4 numarada var ama çok kullanmadım... bendeki 3 numara su aldı.. Kullanmadan önce halka diplerini kontrol ederseniz iyi olur... Japon yada benzeri yapıştırıcı sürebilirsiniz..
Olur havanın uygun olduğu bir hafta sonu deneme yaparız...Abi dediklerini o gün sipariş verdim iki haftada geldi işte bu ara biraz yoğunum ama bi iki haftaya başını ağrıtabilirim 🙂 belki sana bi katılım sağlarım müsait olunursa
la machina de puar