Aliexpress

Bende abdullah beyin, abimizin önerisi üzerine siparişimi bugün aldım. Çok güzel görünüyorlar ama iş yapışları nasıl deneyip görücez 🙂

Dosyalar

• 14946220034661868093294.jpg
    14946220034661868093294.jpg
    77.2 KB · Okunma: 143
Allblue Yüksek Kalite Kopper Canlı Hedef Kurbağa Lure 58mm/12g Yılanbaş Cazibesi Topwater Simülasyon Kurbağa Balıkçılık Cazibesi Yumuşak Bas Yem
(link)
(from AliExpress Android.)
Tatlı su turna balığı için hangi renk daha iyi olur fikri olan var mı??

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende abdullah beyin, abimizin önerisi üzerine siparişimi bugün aldım. Çok güzel görünüyorlar ama iş yapışları nasıl deneyip görücez 🙂
1 ve 2 ile barakuda kaçınılmaz... 3 numara ile çok saldırı aldım ama balık alamadım 🙂 4 numarada var ama çok kullanmadım... bendeki 3 numara su aldı.. Kullanmadan önce halka diplerini kontrol ederseniz iyi olur... Japon yada benzeri yapıştırıcı sürebilirsiniz..

1 ve 2 ile barakuda kaçınılmaz... 3 numara ile çok saldırı aldım ama balık alamadım 🙂 4 numarada var ama çok kullanmadım... bendeki 3 numara su aldı.. Kullanmadan önce halka diplerini kontrol ederseniz iyi olur... Japon yada benzeri yapıştırıcı sürebilirsiniz..
Abi dediklerini o gün sipariş verdim iki haftada geldi işte bu ara biraz yoğunum ama bi iki haftaya başını ağrıtabilirim 🙂 belki sana bi katılım sağlarım müsait olunursa

la machina de puar

Back