Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif

metinmermer

Aktif Üye
Adı
metinmermer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok kaliteli gözüküyor gerçekten

farukbas77

Aktif Üye
Adı
ömer faruk
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Allblue Yüksek Kalite Kopper Canlı Hedef Kurbağa Lure 58mm/12g Yılanbaş Cazibesi Topwater Simülasyon Kurbağa Balıkçılık Cazibesi Yumuşak Bas Yem
Allblue High Quality Kopper Live Target Frog Lure 58mm/12g Snakehead Lure Topwater Simulation Frog Fishing Lure Soft Bass Bait-in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android.)
Tatlı su turna balığı için hangi renk daha iyi olur fikri olan var mı??

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bende abdullah beyin, abimizin önerisi üzerine siparişimi bugün aldım. Çok güzel görünüyorlar ama iş yapışları nasıl deneyip görücez :)
1 ve 2 ile barakuda kaçınılmaz... 3 numara ile çok saldırı aldım ama balık alamadım :) 4 numarada var ama çok kullanmadım... bendeki 3 numara su aldı.. Kullanmadan önce halka diplerini kontrol ederseniz iyi olur... Japon yada benzeri yapıştırıcı sürebilirsiniz..

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif

snrdnr

Üye
1 ve 2 ile barakuda kaçınılmaz... 3 numara ile çok saldırı aldım ama balık alamadım :) 4 numarada var ama çok kullanmadım... bendeki 3 numara su aldı.. Kullanmadan önce halka diplerini kontrol ederseniz iyi olur... Japon yada benzeri yapıştırıcı sürebilirsiniz..
Abi dediklerini o gün sipariş verdim iki haftada geldi işte bu ara biraz yoğunum ama bi iki haftaya başını ağrıtabilirim :) belki sana bi katılım sağlarım müsait olunursa

la machina de puar

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abi dediklerini o gün sipariş verdim iki haftada geldi işte bu ara biraz yoğunum ama bi iki haftaya başını ağrıtabilirim :) belki sana bi katılım sağlarım müsait olunursa

la machina de puar
Olur havanın uygun olduğu bir hafta sonu deneme yaparız...