Bende abdullah beyin, abimizin önerisi üzerine siparişimi bugün aldım. Çok güzel görünüyorlar ama iş yapışları nasıl deneyip görücez 
Ekli dosyalar
-
77.2 KB Görüntüleme: 143
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
En soldaki sahtenin linki nedir acabaBende abdullah beyin, abimizin önerisi üzerine siparişimi bugün aldım. Çok güzel görünüyorlar ama iş yapışları nasıl deneyip görücez![]()
Bearking / Trulinoya diye aratırsanız bir çok satıcı çıkar Aliexpress.com : Buy BearKing Retail A+ fishing lures 2016 Hot selling 140mm/18g, slim size minnow crank popper penceil bait good quality from Reliable bait worm suppliers on bearking Official Store 5'li alımlar daha uygun oluyordu diğer mağazalarada bakıp en uygunu blursunuzEn soldaki sahtenin linki nedir acaba
Online Alışveriş Perakende 2016 iyi balıkçılık lures minnow, kaliteli profesyonel yemler 14 cm/18g, bearking sıcak modeli crankbaits penceil yem popper| Aliexpress | Aliexpress MobilEn soldaki sahtenin linki nedir acaba
1 ve 2 ile barakuda kaçınılmaz... 3 numara ile çok saldırı aldım ama balık alamadımBende abdullah beyin, abimizin önerisi üzerine siparişimi bugün aldım. Çok güzel görünüyorlar ama iş yapışları nasıl deneyip görücez![]()
Patchinko meraklilarinA
Enez kanıma giriyorsunEkli dosyayı görüntüle 56666 Buda merak ettiğim bir başka ürün aksiyon erim nasıl bilmiyorum ama levrek için boyutu ve dalari ideal
Abi dediklerini o gün sipariş verdim iki haftada geldi işte bu ara biraz yoğunum ama bi iki haftaya başını ağrıtabilirim1 ve 2 ile barakuda kaçınılmaz... 3 numara ile çok saldırı aldım ama balık alamadım4 numarada var ama çok kullanmadım... bendeki 3 numara su aldı.. Kullanmadan önce halka diplerini kontrol ederseniz iyi olur... Japon yada benzeri yapıştırıcı sürebilirsiniz..
Olur havanın uygun olduğu bir hafta sonu deneme yaparız...Abi dediklerini o gün sipariş verdim iki haftada geldi işte bu ara biraz yoğunum ama bi iki haftaya başını ağrıtabilirimbelki sana bi katılım sağlarım müsait olunursa
la machina de puar