@hamdialev
Hocam Aşagıdakı modellerden sıparıs gectım bakalım nasıl rapalalar ınsallah takla atmazlar 🙂
Hocam Aşagıdakı modellerden sıparıs gectım bakalım nasıl rapalalar ınsallah takla atmazlar 🙂
@hamdialev
![]()
![]()
2 liralik rapala abi, taklaya gelirse süs yaparsin 🙂@hamdialev
![]()
![]()
2 liralik rapala abi, taklaya gelirse süs yaparsin 🙂
lennn sütcü yok dalarlı degıl gaga kısa hesapta yuzen model gelınce test edıcez ısde bakalım yuzmezse anahtarlık yaparız 🙂bunlar dalarlı sahte sanırım
Yeni geldiler ama halka diplerini elden geçirmek gerekiyor.![]()
![]()
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam valla bende çinden alıp deniyorum.Tatlı suda iş yapanları var.Şimdide levreğin peşine düştüm.Fakat ben tatlı su sahteleri pahalı diye dert yanarken 50-100 lira arası olduğunu görünce ortalama sahtelerin gerçekten direk aliexpresse yöneldim.Acaba levrekte iş yapan sahteler var mı alıp denediğiniz ?@hamdialev
![]()
![]()
Usami snoppy kullanmadığım için bilemiyorum. Fakat kardeşleri aşağıdaki resimdekilerHayirli olsun. Kucuk olan usami snoppy imitasyonu mu acaba?