Lazarus
Daimi Üye
- Adı
- Enez elveren
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
@RebellioN daha gelmemiş türkiyeye sabır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler@RebellioN daha gelmemiş türkiyeye sabır
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.comMerhaba Tüm Balıksevdamlılar,
Şöyle 15 gr üzeri aliexpress ten bildiğiniz max. 30cm dalarlı (feed shallow benzeri) önerebileceğiniz sahte varsa paylaşır mısınız lütfen..
Teşekkürler..
favori magazalarımdan bırı gorusuyorum sureklı bir kaç ürünü getirtirdim hatta satışta olanBuy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
Bu mağazayı kontrol edebilirsiniz arkadaşlar tarafındanda bir çok kez paylaşıldı.Ürünleri kaliteli lrf sahteleri almıştım önceden
Teşekkürler Mehmet Fatih Bey hemen siparişi verdimBuy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
Bu mağazayı kontrol edebilirsiniz arkadaşlar tarafındanda bir çok kez paylaşıldı.Ürünleri kaliteli lrf sahteleri almıştım önceden
Dün akşam kalamar vardı ve iş yaptı... EN iri kalamarı aldı... Ancak sahteler su alıyor... Kullanmadan önce bütün su alma ihtimali olan yerleri güçlü yapıştırıcılarla kapanmalı...Yakaladı mı bunlar hocam?
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi