Aliexpress

Herkese selamlar. AliExpress ten 15 gün önce sipariş verdiğim cift gözlü kamış çantası bugün elime ulaştı. Maliyetine göre hoşuma gitti 2 parça olan lrf ve spin kamışlarımı ve makinalarımı daha rahat taşıyabileceğim. Güzel avlarimiz daim olsun.20171019_190003.jpg

@hamdialev

Ben senın ıcın hocam aradım taradım buldum denedım hepsı ıyı cocuklar 🙂 fena yuzmuyorlar 🙂 beyaz olan modelın yuzusu guzel ıyı aksıyonu var bır ufak sıkıntısı var sezonda 3-4 atısdan sonra goz kısmı duse bılıyor 🙂 sıparıs verırsen eger ustunden bır oje cekersen ısı saglama alırsın. dıger modelın yuzusu benım cok hosuma gıttı guzel yuzusu var sezonda hatırı sayılır balık almıslıgım var .

(link)

(link)

Çok teşekkür ederim
Birinci linkte tavsiye renk varmi alalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok teşekkür ederim
Birinci linkte tavsiye renk varmi alalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

rica ederım ne demek m662x36 renk kodlu nar eksılı kafa olan model guzel calısıyor bırde sırtı sıyah altı gumus olan model var ıdı oda guzel calısıyor ıdı ama malesef stoklarda gozukmuyor 🙁 onun yerıne m662x37 ala bılırsınız.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Şu an geldiler.işçilik olarakda oldukça iyiler. Bakalım iş yapacaklar mı .
2ef4cacbfd08169dda626a5c8d4f7648.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba ; aliexpresten olta alan arkadaş var ise önerisini almak isterim ben inceledim ancak çok güvenemedim.Var ise önerisi olan çok sevinirim.
genelde yenikapı istavrit veya çinekop ta kullanılmak amacıyla almayı düşünüyorum.

geçici sorunmuş

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Back