Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

MoRG_

Üye
Adı
Emre A.
Herkese selamlar. AliExpress ten 15 gün önce sipariş verdiğim cift gözlü kamış çantası bugün elime ulaştı. Maliyetine göre hoşuma gitti 2 parça olan lrf ve spin kamışlarımı ve makinalarımı daha rahat taşıyabileceğim. Güzel avlarimiz daim olsun.20171019_190003.jpg

eylmz

Daimi Üye
@hamdialev

Ben senın ıcın hocam aradım taradım buldum denedım hepsı ıyı cocuklar :) fena yuzmuyorlar :) beyaz olan modelın yuzusu guzel ıyı aksıyonu var bır ufak sıkıntısı var sezonda 3-4 atısdan sonra goz kısmı duse bılıyor :) sıparıs verırsen eger ustunden bır oje cekersen ısı saglama alırsın. dıger modelın yuzusu benım cok hosuma gıttı guzel yuzusu var sezonda hatırı sayılır balık almıslıgım var .

Tahmini Teslimat Zamanı

Tahmini Teslimat Zamanı
Çok teşekkür ederim
Birinci linkte tavsiye renk varmi alalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Çok teşekkür ederim
Birinci linkte tavsiye renk varmi alalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

rica ederım ne demek m662x36 renk kodlu nar eksılı kafa olan model guzel calısıyor bırde sırtı sıyah altı gumus olan model var ıdı oda guzel calısıyor ıdı ama malesef stoklarda gozukmuyor :( onun yerıne m662x37 ala bılırsınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

uygar008

Aktif Üye
Adı
uygar cakmakçı
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar merhaba ; aliexpresten olta alan arkadaş var ise önerisini almak isterim ben inceledim ancak çok güvenemedim.Var ise önerisi olan çok sevinirim.
genelde yenikapı istavrit veya çinekop ta kullanılmak amacıyla almayı düşünüyorum.