KaLaMaR PeŞiNDe

Bana hiç denk gelmedi... Ama sonuçtu her avcı balığın yapma ihtimali var... Trofe barakudalar sahtelerin üzerinde hatırı sayılır sayıda diş izi bırakıyor... Aşağıdaki resimdeki en üstteki sahtede çizik yoktu... Trofe barakuda alınca ki hali ortada...
Maşallah abi, Allahtan sahte sağlammış 😉😉
Bir ara yüklerim videoyu ve resimleri :hhhhhh::hhhhhh:

Durmuyor adam biz Ege'ye taşınacaz diye kurutuyor
Masallah hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geleceğim abi av kaldı
Ama bitirmeyin kalamarlari
Azcikda biz tutalım

Abi maşallah Allah devamını nasip eylesin 👍👍
Hepimizin hemen hemen avlak köpeği vardır 😉😉
Teşekkürler Mehmet... Köpekler neyse de kedileri hiç sevmiyorum arsız ötesi yaratıklar... Geçen hafta dinlenmek için kamışı dikmiştim kalamar zokamı tırmalamış... Daha öncedende sabıkalar var... Sırt çantamı mahvetmiştiler 🙂
Geleceğim abi av kaldı
Ama bitirmeyin kalamarlari
Azcikda biz tutalım

Aklın fikrin avda, az kaldı yazacağına av kaldı diyorsun 🙂

Tebrikler Abdullah abi guzel avlar, siyah olan doberman da oralarda mi? cok hosuma gitmisti 🙂
Teşekkürler Oğuz... O videoyu geçen hafta çekmiştim... Balık alamadık, kalamar da yoktu bari köpekleri çekeyim demişti 🙂 Doberman yoktu... Arada bir kayboluyor... Bu hafta başka yere gittik... En azından kalamar vardı...

abdullah abi kalamar hiç avlamadım ama çok merak ediyorum.bu sene kalamar sırtısı aldım güya sırtı yapacaktım ama bu canlının öğrendiğim kadarı ile av saatleri ( bilgiler doğruysa ) akşam ve sabaha karşı iyi oluyormuş.sabah ben çipura avına çıkıyorum akşamda hem yorgun oluyorum hemde bizim gümüldür geceleri çalkantılı olduğu için botla çıkmak güvenli değil.hayatımda hiç atçek yapmadım ne kamışım var nede tecrübem.sadece iki sene önce bot almıştım adam rahatsızlanmış balık avına çıkmayacakmış crocodile marka küçük bir kamış ve ve makinası vardı onu hediye verdi.hiç kamış sallamadım bu sene meraktan evin orda şöyle bir sallar gibi yaptım ucundaki sahteyi mandalin ağacına taktım 🙂 belli ucuz dandik bir şey. her hafta sulama için gümüldüre gidiyorum.senin için uygunsa seferihisar tarafına gelirseniz bana gece sabah farketmez alo deyin ben gelirim bir kaç saat sizinle takılayım sonra ben geri dönerim.

Back