kerem03
Aktif Üye
silikon aldın mı hiç, nasıl acaba yumuşaklığı ?
Bence silikon fiyatları kurtarmıyor Türkiye'de ucuz güzel silikonlar var daha gözüme batan uygun fiyatlı silikon olmadı.silikon aldın mı hiç, nasıl acaba yumuşaklığı ?
o topa hiç girme derim ben .. kamış olayında ali express ucuz kalmıyor maalesef.. yani git bir teleskopik catana falan al en azından için rahat olur haa dıyorsan ki alıcam ben hıc alanı görmedim.. bir ara niyetlendim atarı konusunda bir fikir edinemedim .. yoksa rapala thunderstick güzel görünüyor .. onun dişinda rod diye aratip en çok siparişlere bakarsan en saglıklı olarak görebilirsinmerhaba arkadaşlar
Aliexpress 'ten teleskopik spin kamış tavsiyesi verebilecek var mıdır ?
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
merhaba arkadaşlar
Aliexpress 'ten teleskopik spin kamış tavsiyesi verebilecek var mıdır ?
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Ben bir adet LRF için kamış almıştım. Görünüşü oldukça iyi ama karbonu biraz zayıf geldi bana. Gerçi 50 TL de mükemmel bir şey beklemek zaten yanlış olur. Eğer illaki Çin'den alışveriş yapacağım diyorsanırız markalar üzerinde yoğunlaşın derim. Örnek Sahte alacaksanız Trulinoya fiyatına göre mükemmel sahteler. Erimleri çok iyi. Aynı markanın kamışları da var. Ancak fiyatları sanırım biraz yüksek. Ancak Türkiye'deki fiyatlardan daha yüksek değil.o topa hiç girme derim ben .. kamış olayında ali express ucuz kalmıyor maalesef.. yani git bir teleskopik catana falan al en azından için rahat olur haa dıyorsan ki alıcam ben hıc alanı görmedim.. bir ara niyetlendim atarı konusunda bir fikir edinemedim .. yoksa rapala thunderstick güzel görünüyor .. onun dişinda rod diye aratip en çok siparişlere bakarsan en saglıklı olarak görebilirsin
ben 500 mt seakinght kullandım guzel gibi geldi ama sevemedim sonra goal aldım bana daha iyi gibi geldi goalKastKing Orgu mısınaları kullanan varmı ?