Abdullah SÜRÜCÜ
Daimi Üye
kingdom ürünleri güzeldir ama biraz kabadır. Ancak 7 dolar çok. 4 dolar civarı fiyatları....
Abdullah abi, gerek Türkiye'de gerekse Aliexpress'te Daiwa shoreline shiner vertice benzeri arıyorum.kingdom ürünleri güzeldir ama biraz kabadır. Ancak 7 dolar çok. 4 dolar civarı fiyatları....
china post registered air mail hızlı gelir.Kasım 14 ve 18 de 4 ayri yerden sipariş verdim biri china post air mail digerleri yanwen air mail hepsi ucakla cikis yapti gorunuyor baska bir gelisme yok sizce gelir mi 🙂
130 mm atış erimi ve aksiyonu güzel. Kofana ve barraküda da çalıştı. Hatta bir kofananın dişlerinde gitti sonunda. Yeniden sipariş verdim 25 tl'ye. 120mm'liğinin atış erimini beğenmedim, tavsiye etmem.(link)
Bu ürüne değer mi acaba ?
@Lazarus Enez bu işin piri 🙂 O sana yardımcı olacaktır İbrahim...Abdullah abi, gerek Türkiye'de gerekse Aliexpress'te Daiwa shoreline shiner vertice benzeri arıyorum.
ssr mı ? bu turko nun da yaptıgı kalıp ?Abdullah abi, gerek Türkiye'de gerekse Aliexpress'te Daiwa shoreline shiner vertice benzeri arıyorum.
o ürünler kingdom ürünleri.. rivera da , pelicana da , totem e de aynı fabrika yapıyor.. tekli fiyatı çok daha yüksek.. dediğim gibi ben paylaşıyorum.. o river sahtesini mumla arayanlar var muhakkak 🙂Güzel kalıplarda sahteler ancak dolardan ötürü pahalı. Birinin tanesi 10tl ye geliyo, river kalıbında bir sahte. Ulkemizde ayni sahte 14tl civarinda yanlış bilmiyorsam. Ve kendini kanitlamis. Çin den gelen nasıl olur nedir belli değil. O yüzden bu paralar verilmez maalesef
Bu hocam,ssr mı ? bu turko nun da yaptıgı kalıp ?
Bunlar biraz benziyor... Aynı işi yapacağını düşünüyorum... Barakuda da iş yaptığı kesin... Hatta en iyi iş yapan sahtem diyebilirim