Aliexpress

@Abdullah SÜRÜCÜ biliyorum abi ama bunun mesela şu modelı 5 cm karaborsa.. 0 ını acık artırmaya koysam 100 den aşağıya satmam o derece 🙂 sadece seahorse satıyor birde oda aynı fabrikadan alıyor .. ve su an stoklar bitik

Çaktım gitti, siparişi verdim. Normalde yılbaşına doğru yoğunluktan dolayı aliden pek alışveriş yapmam.
hayırlı olsun sen hangi bölgede mera derinliği nasıl avlandıgını hangi balıga attıgını bana yaz bir ara ben sana gerekli linkleri yollarım secersın ordan

hayırlı olsun sen hangi bölgede mera derinliği nasıl avlandıgını hangi balıga attıgını bana yaz bir ara ben sana gerekli linkleri yollarım secersın ordan
İzmirdeyim, merkeze yakın olan yerlere gidiyorum. Pek derin olmuyor. Genelde su sığ oluyor. Güzelbahçe, sahilevleri, Urla, Foça Liman (Epey derin), Sığacık Liman, Ürkmez, Gümüldür, Ahmetbeyli avlandığım yerler.

(link) .. geç kalmışsın ama renkler bitmiş fiyatını da yükseltiyolar talep çok oldugu için 125mm lure diye arat ara ara yeniler gelebilir .. verdıgım lınktekı renk uyuyorsa kacırma

Enez bunun daları yazmıyor sitede, sen biliyor musun daları fazla mı?

Back