Çaktım gitti, siparişi verdim. Normalde yılbaşına doğru yoğunluktan dolayı aliden pek alışveriş yapmam.@angvil ikisi de olur.. aslında sen klasıkten şaşma çak matı gitsin..
Çaktım gitti, siparişi verdim. Normalde yılbaşına doğru yoğunluktan dolayı aliden pek alışveriş yapmam.@angvil ikisi de olur.. aslında sen klasıkten şaşma çak matı gitsin..
hayırlı olsun sen hangi bölgede mera derinliği nasıl avlandıgını hangi balıga attıgını bana yaz bir ara ben sana gerekli linkleri yollarım secersın ordanÇaktım gitti, siparişi verdim. Normalde yılbaşına doğru yoğunluktan dolayı aliden pek alışveriş yapmam.
İzmirdeyim, merkeze yakın olan yerlere gidiyorum. Pek derin olmuyor. Genelde su sığ oluyor. Güzelbahçe, sahilevleri, Urla, Foça Liman (Epey derin), Sığacık Liman, Ürkmez, Gümüldür, Ahmetbeyli avlandığım yerler.hayırlı olsun sen hangi bölgede mera derinliği nasıl avlandıgını hangi balıga attıgını bana yaz bir ara ben sana gerekli linkleri yollarım secersın ordan
(link) .. geç kalmışsın ama renkler bitmiş fiyatını da yükseltiyolar talep çok oldugu için 125mm lure diye arat ara ara yeniler gelebilir .. verdıgım lınktekı renk uyuyorsa kacırma
muhtemelen daiwa ile aynıdır sinking olduğundan yazmamış olabılırler 30 120 dir ..Enez bunun daları yazmıyor sitede, sen biliyor musun daları fazla mı?
muhtemelen daiwa ile aynıdır sinking olduğundan yazmamış olabılırler 30 120 dir ..
Daha spin ile yakaladığım birşey olmadı. Ne gelirse razıyım. Ama baracuda daha çok iş yapıyor burada herhalde.@angvil baracuda agırlıklı avlanıyorsun o zaman ?