Biraz önce cepten arama geldi , telefon ekranın'da gelen arama yazıyor ama numara yok , neyse açtım telefonu ingilze konuşarak bana birşeyler izah etmeye çalışan birsi ama şiveden belli adam bidiğin bozuk ingilizce konuşan çinli 😀
Neyse adam yardırıyor yarı ingilze yarı çince olcak galiba 🤣 , ben de kendi kendime biris bizi mi işletiyor nedir diye düşünürken bir ara ''car'' kelimesi'nin geçtiğini duydum ve arayanın geçen ay bana aliexperss ten araba satan satıcı olduğunu anladım , tabi koyu bir sohbet muhabbet çinliyle 😀😀🤣
Bilgisayar ingilizcesi ile arada takıldığım yerlerde türkçe 🙂, o da arada takıldığı yerlere çince🙂 10 dk. filan konuştuk ve işi tatlıya bağladık .
Yanlız hatasını kabul edip lütfen alıcı korumayı ve geri bildirimi düzetmem istedi adam ama nazıl yalvarıyor plase , plase, plasee diye 😀
Tabi arada oğum akıllı olun şu çin settini yapmanıza sebep olan osmanlıların torunlarıyız diyip ne güldüm yanlız çinlide anlasaydı dediğmi o da benim kadar gülmezdi galiba 😀😀😀🤣🤣
Hayatım'da telde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum , keşke numarası gözükseydi de arada telefonlaşıp iki lafın belini kırardık 🙂.