Aliexpress

Biraz önce cepten arama geldi , telefon ekranın'da gelen arama yazıyor ama numara yok , neyse açtım telefonu ingilze konuşarak bana birşeyler izah etmeye çalışan birsi ama şiveden belli adam bidiğin bozuk ingilizce konuşan çinli 😀

Neyse adam yardırıyor yarı ingilze yarı çince olcak galiba 🤣 , ben de kendi kendime biris bizi mi işletiyor nedir diye düşünürken bir ara ''car'' kelimesi'nin geçtiğini duydum ve arayanın geçen ay bana aliexperss ten araba satan satıcı olduğunu anladım , tabi koyu bir sohbet muhabbet çinliyle 😀😀🤣

Bilgisayar ingilizcesi ile arada takıldığım yerlerde türkçe 🙂, o da arada takıldığı yerlere çince🙂 10 dk. filan konuştuk ve işi tatlıya bağladık .

Yanlız hatasını kabul edip lütfen alıcı korumayı ve geri bildirimi düzetmem istedi adam ama nazıl yalvarıyor plase , plase, plasee diye 😀

Tabi arada oğum akıllı olun şu çin settini yapmanıza sebep olan osmanlıların torunlarıyız diyip ne güldüm yanlız çinlide anlasaydı dediğmi o da benim kadar gülmezdi galiba 😀😀😀🤣🤣

Hayatım'da telde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum , keşke numarası gözükseydi de arada telefonlaşıp iki lafın belini kırardık 🙂.
bende son zamanlarda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum, Allah ta seni güldürsün emi 🙂 keşke isteseydin tel filan yada facebook hesabını 🙂 bayramlarda filan halhatır sorardınız🙂

Siparis ettigim orguyu dun ilk defa kullanma firsati buldum.iki saatden fazla avlandim daha once hic orgu kullanmadim hic sorun yasamadim gayet kullanisli.

Dosyalar

• 20160322_093937.jpg
    20160322_093937.jpg
    29.6 KB · Okunma: 62
daiwa misinanın testini yaparsan bir soylermısın bıze de

Misinaları test ettim. Tek kelime ile rezalet 🙂
Mavi olan 0.37mm kalınlığında vadededilen çekeri 9kg ama 6kg da koptu 🙂
Sarı misina 0.20mm kalınlığında vadedilen çekeri 7,5 kg ama 3kg da koptu 🙂

Bu ip misinada yeni geldi daha denemedim ama monoflomentlerden sonra çekiniyorum test etmeye 🙂 0,18mm 11kg çekeri varmışmış 😀
ljXXvr.jpg
VaOOYB.jpg

Arkadaslar spin icin ip misina alan varsa tavsiye edebilecek test eden saglam diyen varsa link koyarmisiniz. İp misina alcam spin icin.

Arkadaslar spin icin ip misina alan varsa tavsiye edebilecek test eden saglam diyen varsa link koyarmisiniz. İp misina alcam spin icin.
Ben kullanıyorum memnunun. Hatta ip kullanacağım diye bir ısrarınız yoksa monoflament misinayı tavsiye ederim. İp olan 4 sarım. 8 sarım olanı da var denemedim. Fiyatı biraz daha yüksek ancak daha iyi olabilir.

(link)

(link)

tri-poseidonu ben tavsiye etmem .. goal daha iyi gibi geldi biraz daha sert ama poseidon kadar sorun yaşamadım

Ben kullanıyorum memnunun. Hatta ip kullanacağım diye bir ısrarınız yoksa monoflament misinayı tavsiye ederim. İp olan 4 sarım. 8 sarım olanı da var denemedim. Fiyatı biraz daha yüksek ancak daha iyi olabilir.

(link)

(link)

8 sarımlarda genel olarak aman aman fark var diyen görmedim benimde aklımdaydı zaten çeker değer skalasıda aynı..Bu ip misinada dikkatimi çeken şey 0.4 - 1 arası çekeri ne vaad ediyorsa o..0.4 5 kilo diyorsa 5 kilo ama 1 ve sonrası 10 kilo diyorsa 7 de kopuyor gibi 10 larca test izledim.Herşeye rağmen ortak fikir parasına göre bedava bende 1'lik almıştım yakında gelir..

birde merak ettiğim bir nokta daha var silikonlara bunlardan eklemek avcılığı artırır mı (link)

Back