Aliexpress

Ercüment abi tekrar merhaba. Makina dün geldi. Akşam denedim drag kuvvetini. 8kg ağırlığındaki su dolu bir kabı kamışın ilk halkasından saldığım iple sorunsuz kaldırdım. Daha büyük ağırlığı da kaldırırdı bırakacak gibi hissettirmiyordu ama daha yüksek ağırlık için denemedim. Bu arada kalamayı sonuna kadar sıkmamışım bu denemelerde. Yarım tura yakın daha sıktım deneme bittikten sonra. Yani 17kg belki abartı ama 10kg üzerine çok rahat çıkacak gibi görünüyor.

Asıl merak ettiğim şu. Sizdeki 7000'lik makinalara ve diğerlerine ne kadar misina sarabiliyorsunuz. Bana 7000'lik yerine 6000'lik göndermiş satıcı, yedek kafa da 6000. Bu 6000'lik makinaya 0,20mm ip misinadan 170m ancak sarabildim. Makinanın makarasında 0,35mm - 200m yazıyor ama. Çok saçma geldi bana. Bir de söylediğiniz gibi iç katalogda da makine 4 bilyeli görünüyor.

güle güle kullanın. aliexpress e dispute açabilirsiniz yanlış gönderdikleri için + bilye sayısında aldatmaca olduğu için

güle güle kullanın. aliexpress e dispute açabilirsiniz yanlış gönderdikleri için + bilye sayısında aldatmaca olduğu için
Öyle yaptım. Sonuç bekliyorum. İlk makinem 5000 kafaydı. Ondan bile az misina sardı. Surf için ayrıca kaba bir makina almak gerekiyor sanırım. Bir tane de öyle alırız artık.

Ben lambada sağlamcı olayım dedim
(link)
Aldım fiyat güzel.
Şarjlı , sensörlü
Açı ayarlanabiliyor.
+ ayrıca pil için aparatı mevcut 2 ince pil ile yedek bataryanız yanınızda

Tavsiye ediyorum

👍👍👍👍

Ben lambada sağlamcı olayım dedim
(link)
Aldım fiyat güzel.
Şarjlı , sensörlü
Açı ayarlanabiliyor.
+ ayrıca pil için aparatı mevcut 2 ince pil ile yedek bataryanız yanınızda

Tavsiye ediyorum

👍👍👍👍
İncelediğim kadarıyla kırmızı ışığı yok. Geceleri beyaz ışığa çok sinek geliyor, kırmızı ışığa gelmiyor. Henüz teslim almadıysanız, uyarı amaçlı yazdım.

Yeni kullanmaya başladığım Monster W8 ip misinanın kutusunda 0.16 mm yazıyor. Dijital kumpas ile ölçtüğümde kalınlığı 0.24 mm geliyor.

kutusunda 0.26 mm yazan, kumpas ile ölçtüğümde 0.35 mm gelen Kendo x8' den
mahin düğümü ile 2 kamış boyunda şok yaparak kullanıyorum. 220 gr a kadar kurşun kullandım.
Genellikle ip misinalar dairesel kesitli olmaz bunun bir sebebi bir kısmının kevlar örgü olmasıdır bir kevlar örgü mukavvemeti artirir ama kesit dikdortgen yada kare olabilir kumpasla ölçümdeki problem bu kaynaklı olabilir emij olmamakla beraber firmalar bu olçümü kesit alanını baz alıyor olabilir

Genellikle ip misinalar dairesel kesitli olmaz bunun bir sebebi bir kısmının kevlar örgü olmasıdır bir kevlar örgü mukavvemeti artirir ama kesit dikdortgen yada kare olabilir kumpasla ölçümdeki problem bu kaynaklı olabilir emij olmamakla beraber firmalar bu olçümü kesit alanını baz alıyor olabilir
Teşekkür ediyorum

Bu sahte iş yapar mı, ne dersiniz? Bu tarz silikonlar hangi balıklar için kullanılır?
(link)

Back