Aliexpress

Turko rapala buradamı imal oluyor,
ben boyasız olarak dışarıdan alınıp burada boyandığını biliyordum.

İğnesine kadar değil ama
Owner st 41 iğne kullanmışlar.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önceki yıllarda !
burada fabrikasını sormuştum arkadaşa , arkadaş takipte kalın demişti'de ben hala takipteyim ses seda çıkmadı 2016 yılından beri 🙂
(link)

Özelliklerinin en altında %100 Türk üretimi yazıyor.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiyatları da uygun olsa alınabilir ama 35 lira her yerde! Hadi yurtdışından gelen ürünlerde döviz ile alınıyor, vergi vs gibi ekstra ücretler var ama yurtiçi üretimde bu fiyatlardan ben almam şahsen.39 liraya daiwa seabass hunter buldum onu alırım daha iyi 🙂 hani çok kullanıp memnun olan olsa belki düşünürdüm.

Perakende, 2017 sıcak modeli, Bir balıkçılık lures, bearking balıkçılık bait popper içindeki mıknatıs sistemi, 90mm
(link) to Clipboard

Colour B ve D

Bearking profesyonel sıcak balıkçılık cazibesi, seçmek için 5 renk, popper 60mm 7.0g, sert yem pvc kutusu, krank yem minnow
(link) to Clipboard

Colour E

Bearking profesyonel balıkçılık lures, popper 55mm 7.0g, sert yemler, 3D gözler, balıkçılık tackle. bearking crankbait iyi hooks
(link) to Clipboard

Colour D

Bu popperlar zargana da is yapar mi?

Önceki yıllarda !
burada fabrikasını sormuştum arkadaşa , arkadaş takipte kalın demişti'de ben hala takipteyim ses seda çıkmadı 2016 yılından beri 🙂
(link)
Ercüment abi paylaştığın haber ile Turk'o aynı değil bildiğim kadar. Turk'o yu üreten Erkan Gürültü diye bir kardeşimiz. FB de grubu da var. Bildiğim kadar Anadolu yakasında bir atölye de kendisi üretiyor. Slikonlar balik da üretmeye başladı hatta. Spin e çok gitmediği için ve yeteri kadar sahte olduğu için hiç Turk'o kullanmadım ama gördüğüm kadar oldukça başarılı ürünler. Özellikle FB deki raporlarda gördüğüm kadar kullanıcılar çok memnunlar.

Back