Aliexpress

@Ercüment baya sıparıs almıs abı ama alıcılarda hıc av fotosu gormedım calısır muhakkak

pardon japon bir alıcı yollamıs 😀
UTB8Xc5KbpfJXKJkSamHq6zLyVXaw.jpg

Arkadaşlar kullanıp memnun kaldığınız az dalarlı sahte öneriniz var mı? Yüzlerce sayfayı okumaya halim yok hiç 😀

Cinden aldim sahteler iyi ama asil sorun surda dusuk sarimda odun gibi geliyolar. Ordan 10 sahte almaktansa burdan bi tane iyi bir sahte almak daha mantikli. Ozellikle levrek avi icin.
Lufer icin sorun olmaz sanirim cin sahteleri.

Arkadaşlar kullanıp memnun kaldığınız az dalarlı sahte öneriniz var mı? Yüzlerce sayfayı okumaya halim yok hiç 😀
Kullanmadım ama Turk'o Z serisine bak derim.0-30 cm dalarlı.Ağırlıklarıda 21gr civarı.Çok iyi renkler var.Mutlaka iş yaparlar.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanmadım ama Turk'o Z serisine bak derim.0-30 cm dalarlı.Ağırlıklarıda 21gr civarı.Çok iyi renkler var.Mutlaka iş yaparlar.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanmış olsan referans olurdun 😀 daha spin kamış almadan biri 20 gr biri 3 gr ( hangi akılla aldıysam 3 gr ) 2 sahte almıştım 20 gr’lık olan suyun içinde döne döne geliyordu yani kuyruk sallamak yerine torpido gibi dönüyordu 😀 o yüzden referans önemli.

Kullanmış olsan referans olurdun 😀 daha spin kamış almadan biri 20 gr biri 3 gr ( hangi akılla aldıysam 3 gr ) 2 sahte almıştım 20 gr’lık olan suyun içinde döne döne geliyordu yani kuyruk sallamak yerine torpido gibi dönüyordu 😀 o yüzden referans önemli.
Yerli mallari iyi. Turko lar cok met ediliyor. Birde fuat tuştaş sahteleri var.

Back